Hiirietsintäkuulutus


Maunolla on ehdoton leikkikalusuosikki: nämä kolmiväriset hiiret. Valitettavasti hiiret ovat kovin hukkuvaisia. Niitä on ostettu aiemmin kaksi pussillista, joista yksi sininen on tallella. Tänään henkilökunta haki uuden pussillisen, mutta voih: se oli viimeinen pussukka Keskustan Eläinkaupassa. Muuten henkilökunta olisi ostanut kymmenen pussillista kerralla, näiden hiirten kanssa Mauno nimittäin viihtyy vaikka kuinka monta tuntia.

Nyt vedotaankin ystävällisiin kissaihmisiin, että jos joku on näitä hiiriä nähnyt jossain Helsingin tai lähiseudun eläinkaupassa niin antaisi paikan ilmi ja me kiitäisimme heti paikalle ostamaan näitä varastoon. Hiiret ovat nimittäin vikkeliä menemään sohvan, nojatuolin ja lipastojen alle, ja niitä olisi syytä olla mahdollisimman monta, jotta henkilökunnan ei tarvitsisi olla koko ajan konttaamassa niitä esiin ja Maunolla riittäisi leikkiä silloinkin kun henkilökunta ei ole paikalla konttaamassa.

Stockmannilla kyseisiä hiiriä on, mutta ne on niputettu viiden lelupussin nippuihin ja kaikki neljä muuta lelua ovat sellaisia, jotka eivät Maunoa kiinnosta, joten niidenkään ostaminen ei ole kovin mukavaa.


Hiirissä on joku merkillinen ominaisuus värin mukaan. Sininen on Maunon mielestä ehdottomasti paras. Punaisilla leikitään vain jos kaikki siniset ja keltaiset ovat kadoksissa.

Kommentit

 1. Kysyitkö sieltä kaupasta, että onko noita tulossa niille joskus lisää? Usein niitä voi tilata, ellei ole ihan maahantuojalta asti loppu.

  Harmi kyllä, jos tuommoinen lempparituote poistuu markkinoilta. Onneksi meillä tykätään melkein kaikesta, varsinkin jos siitä kuuluu jotain ääntä.

  VastaaPoista
 2. Lupasivat pitää silmällä jos näitä saisi.

  VastaaPoista
 3. On kyllä aika outoa, mihin kissanlelut AINA katoavat ja miksei niitä IKINÄ löydy mistään, vaan ne ihan oikeasti haihtuvat jonnekin. Kissanlelut ovat pahempia kuin sukat, hiuspinnit ja kynät!

  VastaaPoista
 4. Meillä hiiret ainakin on revitty ja pureskeltu niin pieniksi kappaleiksi ettei niitä enään vain ole :D

  VastaaPoista
 5. Vai on se niin tarkkaa noiden lelujen kanssa?
  Kuopuksen päiväkodin vieressä on Musti ja Mirri, voin käydä kurkkaamassa löytyisikö sieltä tuommoisia.

  VastaaPoista
 6. Me ollaan kamalan kiitollisia kaikista vinkeistä mistä noita sais, koska jostain syystä ne on ollut ihan ylitse muiden.

  Tarkistettu on ainakin
  - Stokka, keskusta
  - Keskustan Lemmikkikauppa
  - Manskun 4pets
  - Sellon Faunatar

  VastaaPoista
 7. Ei ollut mitään paketissa myytäviä hiiriä Tapiolan Mustissa ja Mirrissä. Jotain irtomyyntikamaa oli, mutta niistä hiiristä mitään ymmärtämätön ei uskalla väittää, että olisivät samanlaisia, kun minun silmissä olisivat, mutta varmaan asia ei näin ole. (Kuopus oli innoissaan, kun kerrankin kaupassa poikettiin, kyseli jo kotimatkalla, että mennäänhän uudelleenkin...)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti että viitsitte käydä katsomassa, vaikkei löytynytkään. Ei niissä irtojutuissa ole sopivia, kyseessä on vain tuo kolmen nimenomaisen paketti... Herra Nirso.

  Kiva että kuopus kuitenkin sai elämyksen! :D

  VastaaPoista
 9. Moikka. Tampereen Stockmannilta löytyi noita kyseisiä hiiriä omassa paketissaan, mutta samassa setissä oli myös jotain muita kissanleluja. En niin tarkkaan niitä katsonut kun katselin koirien leluja. :) Setin hinta oli alta 5euroa. Mutta taitaa Tampere olla vähän liian kaukana.. ;)

  VastaaPoista
 10. Haha, juurikin luin tekstin loppuun.. Ja huomasin juuri kirjoittamasi asian siitä, että niitä myydään seteittäin.. ;) Pitäisi varmaan lukea tekstit loppuun ennenkuin kommentoi. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos vinkistä, tosiaan Stockmannit ovat niputtaneet noita eri leluja ja ei oikein viitsi ostaa turhaan sellaisia, jotka ei herätä värähdystäkään herrassa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!