Uuteen luokkaan


Maukulainen täyttää tänään 10 kk ja se tarkoittaa kahta asiaa.

Ensinnäkin, kuten jokaisena "kuukausipäivänä" tänään oli punnituspäivä. Paino oli saman 4,5 kg kuin kuukausi sitten, joten ilmiselvästi paino alkaa asettumaan aikuispainoon. Noin vuoden ikäisenä pitäisi olla aikuispainossa, joten erittäin hyvässä aikataulussa ollaan ja hyvässä painossakin. Hoikka poika, kuten maun pitääkin, mutta ei liian laiha. Oikein hyvä.

Toinen asia on, että 10 kk iässä pääsee siirtymään nuorista kastraattiluokkaan ja sen kunniaksi Mauno on pitkästä aikaa ilmoitettu näyttelemään. Ensiesiintyminen uudessa luokassa tapahtuu Turussa Turokin näyttelyssä maaliskuun lopussa, ja mukana on ainakin Maunon komea isoisä Manu, ja toiveissa olisi saada rinnalle myös kaunis siskolikka Vuokko.

Kommentit

 1. Omg mikä kuva!

  Onnea Maunolle, ei millään uskoisi, että kohta hän on jo vuoden vanha :o

  VastaaPoista
 2. Onnea Maunolle! Nehän kilpaileekin sitten Manun kanssa vastakkain samasta sertistä. Toivottavasti saatte sellaisen tuomarin, joka edes vähän ois jyvällä mausta ettei menis ihan arpapeliksi. :-)

  VastaaPoista
 3. No Manu on niin komea, että eiköhän serti mene ennemmin sinne, toi on vielä tommonen neitipoika ja penska. Kakara vielä, silmien väri vielä ihan kesken ja pääkin pentumainen. Kunhan mennään katsomaan miten se näytteleminen sujuu.

  VastaaPoista
 4. Spynttärit hei! Onnee Mau!

  VastaaPoista
 5. Jee, onnea matkaan! Mauno on meillä posteripoika - tai postikorttipoika. Joulukortti on vieläkin jääkaapin ovessa. :c)

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, kummalle päivälle olette Turkuun tulossa?

  VastaaPoista
 7. Lauantaille ollaan ilmoittauduttu.

  VastaaPoista
 8. Mekin ollaan Pandan kanssa tulossa lauantaina Turkuun, täytyy ehdottomasti käydä bongailemassa tämä pikku komistus silloin. :) Pandankin kanssa ekaa kertaa aikuisten parissa silloin. Ja kastraattiluokassa myös, pallit lähtee sitä ennen vielä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!