Palvelu pelaa, sairasvuoteellakin


Henkilökunta on ollut kauhean ystävällisellä päällä, vaikka sairastaakin. Viime yönäkin se oli tuonut yöksi ylimääräisen vesikupin yöpöydälle. Siitä oli kiva lipsuttaa vettä, vaikka vähän tuollainen kapea astia pistikin pärskimään ja siihen henkilökunta sitten aamusella havahtui. Oli muuten tosi sopivan mallinen kippo myös tassun dippaamiseen!


Sen sijaan henkilökunta voisi yrittää pitää sitä yskimistään hiukan kurissa. Koko sänky hytkyy kun se köhii, eikä siellä silloin ole mukavaa eikä rauhallista vetää päikkäreitä. Piti vetäytyä pyykkikasaan. Vähän järjestestelemällä tästä tuli oikein mukava pesä.

Kommentit

 1. Tuo ylimääräinen juomakippo on kyllä monen kissan mielestä todella kiva. Sitä on itse onneksi opettanut ja saanutkin kissat uskomaan, että pöydälle ei mennä.

  Ja yskiminen. "Mitä ihmettä se taas komentaa! Pitää säksättää takaisin".

  VastaaPoista
 2. Pidähän Mauno hyvää huolta henkilökunnasta, jotta paranee pian!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tosi ystävällistä, että Maunon manikyyriä ajatellen on jätetty tassunliotuskuppeja. Voi vessakäynnin jälkeen samalla huuhtoa suurimmat pölyt jaloistaan ;) Täällä myös pöydille unohtuneet vesilasit ovat suosiossa. Toisin sanoen vedet on suht nopeasti kuovittu lasista pöydälle.

  Paranemisia henkilökunnalle!

  VastaaPoista
 5. Syy ei tietenkään ole laiskuudessa vaan ihan Maunon takia noi pyykit on jätetty nojatuoliin viikoksi... huoh. Se siitä pölynvähentämisprojektista.

  Täällä harvoin on vettä lasissa, sen verran paljon henkilökunta juo vettä työpäivän aikana, että kotona ei oikein enää maistu. Pitänee ensi yöksi laittaa lasiin jotain muuta kostuketta kuin vettä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!