Lelutuorestus


Koska henkilökunta sairastaa kultaturbomegaflunssaa eikä ole oikein leikityskunnossa, tuli kaapattua perjantaina Stokkalta mukaan muutama lelu. Pari perushuiskaa, onkilelu ja Atten orjan kanssa puoliksi ostetusta paketista saimme lisäksi taas satsin suosikkihiiriä ja meillä jouluhiireksi kutsuttu karvalelu. Kaikki sellaisia, joita on helppo huiskuttaa sohvalta käsin.


Eniten odotuksia oli hienoimman, hanhi-onkilelun suhteen. Siinä on hieno pehmeä hanhi, höyheniä, kulkunen, siima ja heilutuskeppi. Arvatkaa kiinnostaako se yhtään? Eipä juuri. Eniten kiinnostaa se siima ja sen poikki pureminen. Joka ei onneksi ole vielä onnistunut.

Näin käy aina. Pitäisi viedä Mauno Stokkalle ja päästää se eläinosastolla vapaaksi ja valitsemaan omat lelunsa.

Kommentit

 1. Taitaa olla yleistä kissojen piirissä, koska harvemmin Vilperttikään innostuu niistä leluista, jotka musta olis tosi hienoja. Vilpertille riittää kivi lattialla ja muovinaru, niin elämä on hyvin :)

  Pikaista paranemista henkilökunnalle!

  VastaaPoista
 2. Ostolelut on tosi "last season" -juttu. DIY:tä se olla pitää. Ja muuten askartelupunokset, ne sellaiset piippurassin kopiot, on ihan parasta. On erittäin hauskaa katsella kissaa joka kantaa sikaria suupielessä:).

  VastaaPoista
 3. Meillä jo kissojen taivaaseen menneen Riiskun paras lelu taisi olla lankakerä joka oli unohtunut tuvan lattialle illalla.Aamulla ei voinut muuta kuin nauraa. Riisku oli pyörittänyt lähes koko ison lankakerän ruokapöydän, kuuden tuolin,sohvan ja nojatuolien jalkojen ympäri.Eikä vain kertaalleen,vaan moneen kertaan ristiin-rastiin sikin sokin.Oli siinä henkilökunnalla selvittämistä,siitä langasta kun piti kutoa villapaita.

  VastaaPoista
 4. Meillä on sekä osto- että DIY-leluja, ja molemmilla leikitään. Mauhan on superleikkisä rotu ja Mauno vielä alle vuoden vanha, joten leluille on käyttöä.

  Lankakieritys kuulostaa hauskalta, mutta jospa ei kokeilla...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?