Geflyygeleitä Mäykyseltä


Posteljooni oli tuonut tänään erityisen jännittävän paketin, jota Mauno pääsi haistelemaan henkilökunnan tultua kotiin. Ja siinä riittikin haisteltavaa piiitkäksi aikaa! Mäykysen haju oli ilmeisen mielenkiintoinen jo päällipaketissa.

Paketissa oli pari näytettä Mäymör-diileri Mäykyseltä. Nyt pääsi Maukunenkin näiden kehuttujen herkkujen pariin!

Herkut tulivatkin tarpeeseen, sillä tänään oli pahan ruuan päivä. Aamulla henkilökunta latasi tarjottimelle Miamorin kana-kinkku-tölkkiruuan. Mauno kävi haistamassa ja maukaisi matalan ja kovan mourun. Se tarkoittaa että YÄK. Mielipide oli pitänyt koko päivän, ruokaan ei ollut koskettukaan. Henkilökunta ei pysty ymmärtämään tätä syvää närkästystä, sillä päällisin puoli eroa Sheban Luxuries tai Almo Naturen kanaruokaan ei näy. Ehkä se oli se 10 % kinkku?

Henkilökunnan palattua kippo kuitenkin siivottiin roskiin ja tilalle katettiin uusi Mäymör-kitten-geflyygeli. Sitäkin haisteltiin epäluuloisesti ja käytiin maistamassa henkilökunnan poistuttua hetkeksi tarjottimen läheisyydestä. Eihän sitä nyt sovi paljastaa, että uutuuksia vedetään napaan tuosta vaan.


Valvontakamera kuvasi kuitenkin illemmalla Maukulaisen geflyygelikipolta, joten ehkä tätä voisi kokeilla toistekin.


Mauno ja henkilökunta kiittävät Mäykysen taloutta ystävällisestä diilauksesta.

Kommentit

 1. Hyvä ettei Mauno ole sentään joutunut ihan kuolemaan nälkään, vaikka onkin joutunut koko päivän syömään jotain ihme Mäymöriä. Mäykysen geflyygelivälitys ei näyttänyt olleen välitön menestys, mutta tulevaisuus diilerinä saattaisi kyllä muutenkin kaatua siihen, että herra on itse liian heavy-user ;)

  VastaaPoista
 2. Ei välitön menestys, mutta hitaasti on uponnut geflyygelit. Ehkä herraa epäilytti se kitten-merkintä? Hänhän on jo juniori eikä omasta mielestään ollenkaan kitten enää.

  Iso kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kesti tovin pohtia, mutta geflyygeli on siis geflügel eli kana saksaksi? xc)

  Siitä vaan kovalla sydämellä puoli vuotta samaa pöperöä ainakin kerta viikossa. Näin meillä on opittu syömään mitä tahansa, ainakin pahimpaan nälkään.

  VastaaPoista
 4. Juu, Saksasta tulevissa pussukoissa ei ole tekstejä muilla kielillä, joten meillä syötiin siis geflügeliä. Tai ei syöty. Aamullakin sitä oli vielä jäljellä. Ihme kyllä ei oikein kelvannut, vaikka aamuruokakin jäi syömättä.

  Nälkäänhän Mauno ei kuole, raksuja on aina kipossa, mutta ne eivät ole kovin suosittuja, tuon pienen kuvassa olevan kipollisen syömiseen menee ainakin 3 päivää.

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt tuntuu, että Vilpertti on helppo tapaus. Mitä tahansa sen eteen kantaa, niin häviää pian masuun :) Naksut ja mitä erinäisemmät märkäruuat.. Nyt Vilpertti on jopa alkanut syödä tonnikalaa, mikä pentuaikoina oli ihan yök yök..

  Toisaalta.. Sen kyllä näkee Vilpertistä, että ruokakipalla on oltu oikeaan aikaan :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!