Haastemies


Me ollaan vähän huonoja reagoimaan näihin erilaisiin kiertopalkintoihin ja haasteisiin, mutta kiitetään kyllä kovasti kun meitä huomioidaan ja tykätään lukea kommentteja.

Tämmöinen haaste tuli Wauhtitassuilta, yritetääs nyt miettiä mikä on omituista meidän taloudessa.

Haasteen säännöt menevät näin:

“Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä (tai kissaa), jotkan haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset (kissat) tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.”


Maunon "omituisuudet" (ei me tiedetä onko nää omituisia, mutta semmoisia vähän ehkä ei-niin-tavallisia, saa ilmoittaa, jos pitää jotain täällä aiemmin kerrottua omituisempana):

1. Mauno ei pelkää ovikelloa tai käytävän ääniä vaan juoksee ovelle, jos ovikello soi. Ovi vieraille avataan aina henkilökunnan sylissä, muuten Mauno livahtaa ulos. Samoin henkilökunta kotiin tullessaan tulee kassi tai jalka edellä sisään, muuten Mauno lähtee retkille.

2. Mauno ei kauheasti välitä pahvilaatikoista (varsinkaan pienistä) tai koreista tai pesistä. Se tykkää nukkua äijänä levällään eikä nyhjätä missään sivussa tai nurkassa piilossa. Nojatuoli, sängyn jalkopää, linnan katto ja henkilökunnan syli ovat suosittuja nukkupaikkoja.

3. Maunon rakkain huiskalelu on se, mistä höyhenet on jo syöty pois ja vain pieni tynkä jäljellä. Ne missä on nahkasuikaleita, kangassuikaleita tai pitkä höyhenjuttu ei ole yhtään kiinnostavia.

4. Egyptin maun ääni pitäisi olla vieno ja sointuva, mutta Maunolla on KOVA ääni ja se käyttää sitä paljon. Maukumisen ja mouruamisen lisäksi se myös narskahtelee ma-au ja ääntelee muutenkin hyvin värikkäästi.

5. Mauno ei ole innostunut ruuasta, sei on ainoa mitä se rakastaa ja hotkii. Pieni kuppi nappuloita kestää 3 päivää ja saa olla ihan rauhassa tarjolla 24/7. Vain raksupallosta menevät raksut nopeammin. Aamullakaan ei ole yhtään kiire ruokakupin ääreen, mutta huomiota on kiire saada ja siksi henkilökohta herätetään kohdalla 4.

(6. Mauno rakastaa vettä ja läträä mielellään. Ei haittaa vaikka tukka kastuu.)

Me ei olla kauheasti luettu kissablogeja, vain Mustan ja Harmaan blogia ja Herra Mäykysen juttuja, joten me ei osata haastaa ketään (kerta M&H on jo vastannu tähän). Mutta jos joku lukija haluaa jatkaa tästä niin ilomielin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?