Linna valmis

No niin, nyt on Prinssi Maunon linna valmis pintaa myöten. Projekti venyi pidemmäksi kuin oli suunniteltu, mutta lopputulos on ainakin päähenkilölle kelvannut.Tasoilla on vihreä terassimatto, päällä karvapeitteinen tyyny ja pintaan liimattiin ruohotarrat. Pintamaali on kiiltävä valkoinen Helmi, vesiohenteinen kalustemaali. Sisäpinnoilla on vain Helmi-pohjamaali.

Seuraava projekti on sitten rakentaa tai rakennuttaa olohuonekelpoinen vessa, sen jälkeen kaikki peruskalusteet on saatettu sisustukseen sopiviksi.

Kommentit

 1. Aikas makee!
  Mä olen tähän saakka tyytynyt vaan Catmaxiin ja yhteen itsetehtyyn puuhun (joka lojuu varastossa, odottaen parevekelaseja).

  VastaaPoista
 2. Hieno.

  Olohuonekelpoista vessaa meilläkin kaivataan, mielenkiinnolla odottelen mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 3. Tuo Maunon linna on kyllä todella hieno. Kyllä siellä nyt kelpaa. :)

  Minäkään en noista kissakalusteita kauheasti pidä, ovat toinen toistaan rumempia hökötyksiä, mutta taidot ja mielenkiinto ei riitä tekemään kalusteita itse.
  Sopivaa kattoon asti olevaa kiipeilypuutakin sai etsiä vaikka kuinka ja kauan ennenkuin löytyi joku jonka kelpuuttaa, vaikka ei tuokaan mikään hieno hökötys ole. Kissojen pedit ovat toisia kammotuksia, miksi ne pitää olla päällystetty niin rumilla kankailla?

  VastaaPoista
 4. siis toi on kyllä aivan yyyyyyper magee linna! Kade oon! Mä kans tahon tollasen!!! Mamiiiiiiii! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!