No voi haukotus sentään!


No hohhoijaa.

Mauno on löytänyt uuden herkkuruuan ja ajateltiin raportoida siitä. Sheban sellaiset pienet metallipurkit, jotain Luxurya ne on kai (ei jakseta kaivaa kaapista). Ne on ihan herkkua ja niissä ei ole viljaa ja ne on tosi lihaisia. Ihme juttu, joku vähän parempi, ja kelpaa! No on niissä sokeria... Eikä ne oo ihan halpoja.

Henkilökunta yritti kaivaa kuvia purkeista ja jotain infoa (ei jakseta kuvatakaan) ja kappas, on muuten ihan superhuonot sivut Sheballa. Hyi hyi! Mitään infoa tuotteista ei ole, jonkun ankean taustakuvan sais ladata koneelleen (todella olennaista!). Tiedote toimintaperiaatteistakin on "access denied".

Sama juttu kansainvälisillä sivuilla. Mene Sheba.com, se ohjaa sinut Mars-konsernin sivuille, josta voit valita Pet products, josta voit valita Sheban, josta voit valita sheba.comin, joka ohjaa sinut Mars-konsernin sivuille... ikiliikkuja on keksitty!

Melkein vain äärettömän huonojen sivujen vuoksi voisin boikotoida tuotteita, mutta kun kerrankin löytyy jotain (muuta kuin sei) jota Mauno vetää napaansa innolla niin menköön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!