Kauno


Laitetaan joskus Maunosta tälläinen kaunis poseerauskuvakin, kun yleensä ne ovat jotain pölhökustaan tohelluksia. Tietysti kuvaavia sinänsä, mutta on se välillä ihan nätistikin. Esimerkiksi silloin kun se asettuu nukkumaan vakkaripaikalleen ison nojatuolin nurkkaan, kuten kuvassa.

Ja silloin kun se nukkuu.

Kommentit

 1. Niin notta ihan mukava mies nukkuessaan. Ei maar, Mauno vaikuttaa kovin terhakkaalta kaverilta. Niin terhakkaalta, että mineen kyllä kestäisi.

  Mie tuossa vkon päivät sitten jotain tunnustusta teille jakelin, mutta sille ei välttämättä tarvitse mitään tehdä. Kunhan vain jatkatte seikkailuja, kiva lukea.

  VastaaPoista
 2. Kyllä mäkin välillä toivon, että olisin ottanut jonkun rauhallisen geriatrikon, mutta onhan se mussukka. Ja täytyy muistaa, että se on ihan pentu vielä, täyttää 7 kk, joten kai se siitä joskus rauhoittuu.

  Ja joo, me kiitellään kovasti palkinnoista, mut ei jakseta jakaa niitä eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Meidän kissat alkavat rauhoittua nyt kaksivuotiaina, maalla vapaana asuvina kissoina. Pieninä kaupunkilaiskissoina ne olivat välillä yksiä perkeleitä, jos tällainen ilmaus sallitaan. Nuori kissa on ihana juuri siksi, että se on niiin energinen ja utelias :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!