Pikkuisia maukuleita


Uiii, Suomen mau-kanta on lisääntymässä ja vielä tämän kuun aikana pitäisi Iltavilli-kissalaan tulla pentue. Näillä pennuilla on sama isoisä kuin Maunolla, Mauisha Imhotep, ja isän puolelta pennuille tulee aivan uutta verta Ameriikasta, Consuelo Guy Noir. Isä on mustasavu väriltään, äiti hopeatäplikäs, joten molempia värejä saattaa olla tulossa. Pentueen taivalta tullaan toivottavasti seuraamaan pentublogissa.

Sama Amerikan ihme on vieraillut hiljattain myös Maunon isoäidin luona, joten sieltäkin saattaa olla samanlaisia uutisia piakkoin. Harmi kun Maunon kasvattaja muutti Vaasaan, ei päästä pentuja katsomaan ja palluttelemaan.

On ne kissanpennut vaan suloisia. Vastahan se Maunokin oli sellainen pieni honkkeli ja nyt se on tuollainen iso köllikkä jo. Niin se aika menee.

Ehkä jonain päivänä Maunollekin ilmestyy pieni pentunen kaveriksi...

Kommentit

 1. Aistinko pientä vauvakuumetta sielläpäin...?

  VastaaPoista
 2. Jaha, taas tuli uusi blogi seurattavaksi. Näkeekö kukaan muu pentublogin ääkköset kummallisina? Mulle ne tulee hassuina. Jos sä S. tunnet blogin pitäjän paremmin, sanoisitko sille?

  VastaaPoista
 3. Enhän minä mitään kuumetta, mutta Mauno odottelee leikkikaveria...

  Pitää laittaa viestiä, mulla näkyy ääkköset kummina kans, mut olisko se siitä kun me ollaan mac-ihmisiä?

  VastaaPoista
 4. Kahdesta kissasta seuraa vauhtia ja vaarallisia tilanteita...aiheutetut vahingot eivät lisäänny lineaarisesti vaan exponentiaalisesti...ja silti se on sen kaiken arvoista!!!

  Toivottasti Maunolle tulee yhtä reipas ja persoonallinen kaveri!

  VastaaPoista
 5. Niin siis EHKÄ ja JOSKUS Maunolle tulee kaveri, mitään ei ole vielä päätetty...

  VastaaPoista
 6. "Ehkä", mä olen kuullut tuon aikaisemmikin samanlaisessa yhteydessä :p

  PC-ihmiselle näkyy ääkköset blogissa oikein.

  VastaaPoista
 7. Niin, eihän henkilökunnalla tietenkään mitään pentukuumetta ole. Kukas sitä sellaista uutta pikkuriiviötä kotiinsa haluaisi ;) Mutta onneksi olette ehkä silti joskus valmiita uhrautumaan Maunon parhaaksi. Saattaa olla, että myös herra Mäykynen tarvitsee ehkä joskus leikkikaverin...

  VastaaPoista
 8. Pentublogin pitäjä ilmoittautuu! En kyllä tiedä, miksi näkyy ääkköset teillä kummallisina. Tutkailen tilannetta, mutta luulen etten osaa tehdä sille mitään. Veikkaan tuota mac-juttua kuitenkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!