Seiskapoika


Mauno täyttää tänään 7 kuukautta. Sen kunniaksi käytiin taas vaa'alla. Silmä on jo sen kertonut, että massaa on tullut hurjasti viime aikoina ja Maunosta on tullut iso poika, pennusta junioriksi siirtymä on tapahtunut. Se ei ole enää niin hoikka rimpula, vaan iso kissa.

Vaakakin sen vahvisti: 4,3 kg. 800 g kuukaudessa painoa lisää. Huh. Hevi-Mauno. Pitänee alkaa katsomaan hiukan herran syömisten perään. Kasvava nuori mies tarvitsee paljon ravintoa, ja on sitä riehuttukin, mutta Maukalla on paha tapa olla nirso ja vain ne pahimmat roskaruuat kelpaavat. Mitä parempilaatuista, sen todennäköisemmin sille vain moukaistaan ja raavitaan lattiaa teatraalisilla peittelyelkeillä.

No, kylkiluut tuntuvat hyvin, joten ei se nyt ihan läskipossuksi ole päässyt. Mau-urosten paino on keskimäärin jossain 4-6 kg:n välillä, joten alaraja on saavutettu, ylärajan saavuttaminen ei ehkä ole ihan tarpeellista, ainakaan kovin nuorena.


Kommentit

 1. Tuon tyynyn karvahan on nättiä! Oli hankala kuvitella tyylikästä karvatyynyä, kun siitä kerroit, mutta hyvä siitä näyttää tulleen. Ja Mauno ilmeisesti viihtyy. :c)

  VastaaPoista
 2. No siis oikeasti se ei ole vielä tyyny, vaan se karvakangas on taiteltu sinne, mutta ehkä se on huomenna jo tyyny, toivottavasti... Ja väri on luonnonvalossa huonompi kuin ostaessa, taas kerran Eurokankaan valot kusetti pahasti.

  Mutta Mauno tykkää joo, ekan kerran kun kävi sen päällä alkoi leipomaan. Tänäänkin nukkui siellä kahteen otteeseen, joten kelpaa.

  VastaaPoista
 3. Maukka, hyvännäkönen sää oot. Reipas nuori mies! Mut henkilökunta on julmaa, ne laittaa äkkii laihikselle jos ei muoto miellytä, varsinki jos ei miellytä lekurii. Mäkin oon taas, huoh. Laihiksella. Ei ronkita Mustan kupilta, tiukka vartiointi. Ja sitte että annokset ei ainakaan kasva, taitavat olla vähän pienentyneetkin. MOLEMMILTA. Jouduttiin siis vissiin köyhän talon kissoiksi. Heikko nakki.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!