Mauno Cohelo - lintubongareiden kuningas

Koska ulos ei ole päässyt vähään aikaan ja ikkunan takanakaan ei aina jaksa kyylätä, on keksittävä korvaavia toimintoja sisällä.

Henkilökunta oli ystävällisesti järjestänyt lintutornin keskelle olohuoneen ja makuuhuoneen välistä kulkuväylää, jossa juuri kuinkas ollakaan, sattui yläpuolella leijailemaan kaksi pulskaa lokkia.

Mitä tekee aito bongari? Kiipeää torniin tietysti!


Bongaus on pidemmän päälle tylsää, kyllä ne linnut ennenkaikkea on paisteiksi tehty eikä katsottavaksi.

Floats Like a Butterfly, Stings Like a Bee. That's Muhamm... MAUNO!


Paisti nappastaan tietysti kiinni, sen jälkeen purraan poikki rautalanka, jonka varassa se taivaalla liitelee. Huolestunut lajitoveri tarkkailee miten kaverille kävi.


Huuups! Henkilökunnan järjestämä lintutorni on kovin huteraa tekoa, eikä kestä vankkaa metsämiestä. Ei se mitään, onneksi on muita avustavia rakenteita, joiden päältä saalista voidaan myös lähestyä.


Huoh, lomaviikko vasta alussa ja henkilökunta on jo ihan hengästynyt herran päivätohinaan...

Kommentit

 1. Mainio katti, todella. Ei varmasti ole päivät tylsiä moisen kanssa :D.

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä ihailtavan aktiivinen henkilökunta, kun keksii järjestää tuollaisia hienoja harrastusmahdollisuuksia! Ei sitä jokaisella kissalla olekaan noin huolella rakennettuja seikkailuratoja :)

  VastaaPoista
 3. Myönnettäköön, että henkilökunta ei tässäkään tapauksessa ensimmäisellä kerralla ymmärtänyt rakentaneensa seikkailurataa, mutta sellaiseksi se paljastui. Sen jälkeen on kyllä samaa tarjottu, mutta nyt taitaa olla aika siirtää pahvirulla takaisin varastoon sillä maalaushommat on tehty lokkien vieterit venyneet niin paljon, että ne lentävät nyt noin metriä alempana kuin ennen...

  VastaaPoista
 4. Mauno on kyllä mainio kissa, vaikuttaisi ainakin meidän kissoihin verrattuna jopa älykkäältä. Saattaa tosin olla että täällä päässä on kasvatuksessakin menty vähän ojasta allikkoon :D Uudempi tulokas Maikki on ihastunut siihen huopahiirulaiseen niin kovin, että hän on opetellut jopa hieman murisemaan saaliin suojelemiseksi. Pitänee muistaa tässä joku ilta laittaa sulle mailia, jos tehdään vähän hiirikauppaa.

  VastaaPoista
 5. Meidän blogissa on lintubongarille pieni haaste. :)

  VastaaPoista
 6. En tiedä tuosta Maunon älykkyydestä - toisaalta mauta väitetään hyvinkin älykkääksi roduksi, mutta olen kyllä itse useimmiten ajatellut, että Mauno ei taida olla ihan penaalin terävin kynä... Mutta ilmeikäs se kyllä on!

  Kiva kun hiirulainen on päässyt suosioon, meilläkin sellaisten perässä kiidetään huimaa vauhtia, mutta murista ei sentään tarvitse kun kilpailua ei ole.

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava otus tuo teikäläisen kissa. Mainio Mauno:) Lattialla huomasin Ikean pehmorotan. Voisi olla kiva nähdä, kuinka Herra Mauno suhtautuisi tuollaiseen pehmolintuun.

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30107797

  Meidän koira meinasi saada pienimuotoisen kohtauksen kun kotoa löytyi lintuja. Se pienenä yritti aina jahdata Naakkoja, jotka hillui ulko-ovella.

  Mukava blogi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?