Vähänkö ärsyttävää!


Muistatte varmaankin miten pientä kissanpoikaa kiusataan laittamalla herkkupalat noukittavaksi korkealta lipaston vetimeltä? No, se ei ole ainoa kiusauskeino tässä taloudessa.

Herkkupaloja joutuu joskus noukkimaan myös munakennosta. Maunon mielestä se on ihan tyhmää, sillä niitä on vaikea saada sieltä. Kuono on jo liian leveä, että ne saisi suoraan noukittua kuppien pohjalta, kuten pentuna. Nyt joutuu käyttämään apuna tassuja ja vaikka minkälaisia kurkottelu- ja ravistelumenetelmiä. Niinpä muutaman herkkunapsun eteen joutuu näkemään kohtuuttoman vaivan ja käyttämään siihen aikaa. Eikai kissanpojilla ylimääräistä aikaa tällaiseen askarteluun ole!

Vähänkö ärsyttävää!

Kommentit

 1. Mustista ja Mirristä saa nyt halvalla (4e?) semmoisien ufon näkösen lilan kapistuksen. Koiraosastolla, mutta se pienin koko on meillä kissalla. Ihan sika hauskaa hommaa Annin mielestä pyöritellä sitä ja saada namia. Hurjan jännää miten ne namit sieltä putkahtaa ulos. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo ufo taitaa olla vähän kuin raksupallo ja sellainenhan meillä jo onkin. Mustia ja Mirriä ei valitettavasti ole lähimaastossa.

  VastaaPoista
 3. Maunoa morjestaa myöskin Töölössä asusteleva burma! \o_

  VastaaPoista
 4. Meillä herkkupaloja piilotetaan älypelin puupallojen alle. Mäykysen älypeli on Zooplussan halpisversio, mutta vastaavia merkkituotteita myy kyllä esim. Stockmann (DogSpinny ja DogSmart, jne). Herra on kyllä jo oppinut aika nopeasti poistamaan pallot herkkujen tieltä ja munakenno voisikin olla mukavaa vaihtelua. Siinä olisi ehkä jotain haastettakin, joten pitäneepä kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Joo, vähän kun pallo, mutta meillä ainekin hieman "hankalampi". Labyrinttipallosta tuntuu raksut tulevan sukkelaa, mutta tuon kanssa saa touhuta tovin. Joskus menee parikin päivää ennen kun on tyhjä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!