E-vitamiinia

Henkilökunta teki eilen pienen syrjähypyn ja kävi katsomassa pikkupikkupikku maukulaisia. Iltavillin E-pentue asustaa lähettyvillä ja pitihän sinne päästä pikkuisia palluttelemaan. Onneksi ovat varattuja - paitsi yksi savupoika vielä etsii omaa kotiaan.

Pentusia on viisi, kaksi hopeaa ja kolme savua. Kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Reippaita seitsemänviikkoisia. Niin ihania kuin kissanpennut vaan voivat olla. Paljon ei ole muita kuin nukkumakuvia, kun eihän ne paikallaan pysy sekunnin murto-osaakaan hereillä ollessaan.


Hopeatyttö.


Savutyttö.


Hopeapoika.


Joku savuista.


Hopeiset. Poika on porukan pienin, mutta tulee sitkeästi kuitenkin koko ajan perässä. Ihana luonne, tuumivainen nörtti selvästikin.


Cleo-mamma on terhakkaasti lyhentänyt kaikkien pentusien viikset, vain pieni poika on saanut pitää muutamia pidempiä viiksiä, muuten kaikki on kynitty lyhyeksi. Maunon mammalla ei tätä taipumusta ollut, mutta jotkut sitä harrastavat.


Terveisiä höyhensaarilta!


Tuumivainen pieni poika.


Tämä hullllja pantteli on vielä ilman kotia. Pojista tummin ja mikä ihana luonne! Sosiaalinen ja ihmisläheinen sylissäköllöttäjä.


Henkilökunta ei ala.

Kommentit

 1. Voi hellanduudelis kun alkaa heti lässytyttää ja sylityttää ja tekee mieli niiiiiiiin kamalasti. Ihania. Suloisia.

  VastaaPoista
 2. Ei ala lukijakaan (ja vauvakuvavaroituskin puuttui...) Pikku-Maunoja. Voi juku!! <3 IIh!

  VastaaPoista
 3. Voi että, aivan ihania otuksia. Varsinkin tuumiva poika, muistuttaa lempparia meidän tallikissan pentueesta. Ja tuo hulllja pantteli! Haluaa.
  (Ehkä onneksi ei ole mahdollista ottaa (uutta) kissaa.)

  VastaaPoista
 4. No olitpas ovelasti naamioinut otsikon niin, ettei viaton lukija osannut varautua ollenkaan miten ihania vaavakuvia täältä löytyykän!
  Voi tottavie ja taivahantähären sano pohojalaanen, on nuo kyllä sitten niin tsööttejä! Tui tui täältä pelottavalta lässyttävältä tätiltä ;)

  VastaaPoista
 5. Joo, ne on aina tuollaisia rauhallisia söpöläisiä, nukkuvat vaan. :) No, viimeinen kuva antaa vähän osviittaa todellisuudesta. Kiitos kuvista!

  VastaaPoista
 6. Nii-in, vuosi sitten Mauno oli tuollainen pieni palleroinen, tai vähän pienempikin, ja nyt tuntuu siltä kuin se olisi ollut täällä aina.

  VastaaPoista
 7. *****söpöysvaara*******

  VastaaPoista
 8. Haha, vai että tuumivainen nörtti. :D No, sopii hyvin joukkoon. ;) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 9. Voi hellanduudelis on kyllä osuva ilmaisu! Pikku pantterinpoika tuossa vikassa kuvassa meille, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Ei ollut hyvä tämä postaus... ajatellen nimittäin kissakuumetta. Tahtoo!!!

  VastaaPoista
 11. Siinä on se viimeisen kuvan hulllja pantteli ilman kotia, se oli ihan mielettömän suloinen kun se kiipeili vaan syliin ja sieltä koukki leluja. Semmoinen oikein luttana sylipoika.

  VastaaPoista
 12. Kyllä Mauno tarttis kaverin.. Oikeesti, kyllä ihan varmana tarvitsee.

  VastaaPoista
 13. Voi taivas, mä haluuuuuuun kissan :D Mutta kun tuo mun rakkuus ei voi lainkaan käsittää,mikä on kissan tarkoitus. Se, on sitä mieltä,että ne pitää ajaa niin pitkälle ja niin korkealle,kuin vain suinkin pystyy. Joten, kunhan aika eteen tulee,kissa tulee taloon. Se on ihan varma asia :D

  VastaaPoista
 14. Hi, i got here from moderncat.net I love your cats! they're adorable! What are their names? And the breed? they're beautiful! I'm sorry I can't understand a thing from your language, I'm from Chile! Love your blog!!! just in case, my email is cr@live.cl

  VastaaPoista
 15. Hi C+ and welcome!

  My cats are called Mauno (silver) and Eppu (smoke). They are Egyptian Maus (http://www.egyptinmau.net/inenglish.html). Eppu is a newcomer, he is only 4 months old and has been with us for 3 weeks now. These images are from the whole litter when I went to see the kittens.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?