Laiskuutta


Sadepäivä, me ei jakseta tehdä mitään. Tai Mauno jaksais - mennä ulos, mutta henkilökunta selittää jotain vedestä, märästä ja sateesta. Ei se mitään, Mauno huutaa ulos silti. Kohta naapurit soittavat eläinsuojeluun.

Kommentit

 1. No on se hyvä että muillakin..huudetaan siis..sinne ulos ;)
  Harmi että meidänkään kaverukset ei osaa arvostaa palvelusväen laiskuutta :( Soon SYNTI sano Kisu!

  VastaaPoista
 2. Sama vika Rahikaisella.

  VastaaPoista
 3. Olis kiva tavata se Rahikainen joskus. Sen elämä ei oo ollenkaan helppoa :D

  VastaaPoista
 4. Heh, mun siskon kissa oli yhdessä vaiheessa ihan mahdoton. Huusi vain ulos koko ajan. Sisko vei sen sitten kerran ulos vaikka ilma näytti kehnolta, kun se niin huusi. Tulikin oikein kunnon ukkosmyrsky, mihin sisko ja kissa jäivät ja kastuivat aivan läpimäriksi. Huuto väheni sen kerran jälkeen huomattavasti. :D

  VastaaPoista
 5. Mä hetken jo mietin että veisin Maunon kuitenkin ulos ja katsomaan vesisadetta. Pessimistinä kuitenkin ajattelin että on kaksi vaihtoehtoa. A) se kääntyy ovella takaisin, me tullaan ylös ja se ei käsitä, että se ilma oli siellä ulkona, ja huutaa edelleen ja B) se kun tykkää vedestä muutenkin niin sitten mulla on kurainen kissa kotona.

  VastaaPoista
 6. Meillä toi yks iso karvanaama aina karkailee ulos (enkä nyt tarkoita rakasta siippaani vaan sitä hieman pienempää) mutta sitten kun sataa, niin se menee ihan hämilleen ja luikkii äkkiä sisälle. Mut se ei olekaan mau.

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on huudettu ulos ja luonnollisesti pikku blondi huutelee päälle vielä poikiakin. :D Kyllä tähän maailmaan huutoa mahtuu. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?