Eppu Salmiakkinen

Henkilökunta pääsi vähän palluttelemaan Eppua tänään, ensimmäistä kertaa varauksen jälkeen. Epun henkilökunta asuu onneksi lähettyvillä ja on suosiollinen visiiteille, joten kontaktia päästään ottamaan jo ennen kotiutumista.

Pentulaisilla oli päiväuniaika, mutta pakkohan se oli pikkuisen herätelläkin, että pääsee tuttavuutta tekemään. Reipas poika Eppulista on tullut, pentueen suurin tällä hetkellä.Kun oikeasta suunnasta katsoo ja kääntää niin näkyvät ne täplät sieltäkin.


Sitten taas selkä on hyvinkin tummaa.


Tuima katse.


Cleo-emo mugshoteissa :D
Cleo on ollut esimerkillinen emo, hoitanut poikasia huolella ja imettää vieläkin täysin kaikkia, ei puhettakaan vieroittamisesta. Toki pentuset saavat kiinteääkin ruokaa, liha maistuu jo kovasti.


Melkein koko porukka imetystuokiolla, vain pieni hopeapoika veteli edelleen sikeitä. Alkaa olla äitirukka jo aikamoisen kasan alla. Epsukka on alla vasemmalla.


Maunolle on kovasti juteltu, että kohta (4 vkoa) Eppuli-Peppuli Kaveripoika tulee, mutta se vain katsoo huolestuneena, että mitä se henkilökunta horisee... kovasti kyllä tänäänkin nuuskittiin housunpuntteja kotiintullessa, että missäs vieraissa sitä on oltu.

Kommentit

 1. Onpas hän ihana. Nyt sinulta puuttuu vain ääripäät musta ja valkoinen kissa. ;c)

  VastaaPoista
 2. Musta. Iiiiihana musta pentu, mmmm. Mun. Mulle kans.

  VastaaPoista
 3. Iiih! Pitäisi ruveta puhumaan Hilman emoa (= kylähoitopaikka) ympäri. Joko heille toinen kissa (ja minä kylässä koko ajan) tai meille kolmas...

  VastaaPoista
 4. Aika ällöttäviä.
  Awwwwwww.

  VastaaPoista
 5. Pentu...kuume...pentukuume tulee! Ihana Eppuli! ♥

  VastaaPoista
 6. Voi mikä pieni viirusilmä Eppu on! Suloinen. Ja nuo täplät ovat muuten jännät, kun ne ikäänkuin välähtävät sieltä tumman alta tietystä kulmasta katsottuna.

  VastaaPoista
 7. Eppu Salmiakkinen on kyllä supervalloittava, niin pörröinen ja söpö, ei mikään liian luttanan oloinen silti. Hauskaa, että mau-identiteetistään huolimatta se on ihan erinäköinen kuin Mauno, eivät mene sitten pojat sekaisin!

  Voin kuvitella Maunon nuuskutuksen. Meillä C reagoi aina, jos haistaa, että sitä on petetty toisen kissan tai koiran kanssa. Kun lainasin koiranomistajalta kirjan, C puri sen kanteen hetkessä reiän, vaikka ei ole muuten koskaan tuhonnut kirjoja. Jotkut elävät nenällään.

  VastaaPoista
 8. Hyvin saa möykystä jo selvää ;) Eppu on kyllä niin suloinen waava ♥ Emokin on todella kaunis.
  Oiwoi noita pienenpienuja mustia tassuja...

  VastaaPoista
 9. Pentukuvien julkaisu pitäisi kieltää lailla ;) Ihan söpöjä kyllä juu. Epun ilme on tarkkaavaisen tuima eikä ollenkaan huolestunut kuten Maunolla usein. Kai pennun elämä on vielä niin huoletonta.

  VastaaPoista
 10. Oi ku on tuima ilme :D Tosi sulonen!

  VastaaPoista
 11. Mauno on kyllä ollut huolestunut jo ihan pienestä pojasta asti, että kyllä se taitaa olla tuo väritys, joka kätkee huolestuneisuuden, ei se pentuiän huolettomuus. Tai sitten vaan Maunon lapsuus oli huolellisempi.

  VastaaPoista
 12. Neljä piiiiiitkää viikkoa! Oi miten tomera pentunen. Varmesti teille tulee hyvät rallit!

  VastaaPoista
 13. Kiitos aivan mainiosta blogista! Tätä on niiiiin mukava seurata kun itsekin käy läpi juuri samoja asioita: uuden pennun hankinta -> mitä kaikkea tarvii ottaa huomioon (ruokakipot, uusi hiekkaloota, kissojen sopeutuminen toisiinsa ja miten ihmeessä selviää kahden kissan kanssa julkisissa kulkuvälineissä). Onnea Eppu Salmiakkisen johdosta ja iloista odotusta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?