Hammaspesulla


Meillä on otettu ryhtiliike ja paneuduttu hammashoitoon. Koska PlaqueOff ei toiminut vaan Mauno on ilmeisesti allerginen merilevälle, siitä luovuttiin. Mauno ei pennusta ollut suostuvainen hammaspesuun, joten sen vuoksi yritettiin tällä ruokalisällä.

No, jotenkin niitä hampaita on hoidettava ja nyt on otettu niskasta kiinni henkilökunta itseään ja Maunoa. Homma onkin lähtenyt käyntiin aika mukavasti vaikka mennäänkin vielä pikku askelin. Luulen, että nyt onkin parempi opetella kun Mauno on rahoittunut ihan pentuajoista ja jaksaa olla sylissäkin pideltävänä kauemmin. Aika kevyellä ja lyhyellä harjauksella ollaan vielä, mutta suunta on hyvä.


Harjalla voi tietysti leikkiä, sen voi kantaa ikkunalaudalle, peippailla sitä maljakon jalkojen välistä ja tiputella lattialle, josta henkilökunta sen nostaa takaisin - ja takaisin ja takaisin ja takaisin...

Kommentit

 1. Hienoa, siitä se lähtee. Hitaasti ja varmasti meilläkin on edetty ja hampaat pestää joka päivä kummaltakin. Harjaus on samoin vielä aika kevyttä, mutta tässähän on koko elinikä aikaa totutella reippaampiin otteisiin.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin inhotaan hampaiden pesua, mutta ei voi mitään, pakko on kisujen tottua. Tosin Ramses taitaa olla Virbacin tahnalle allerginen. :c/ Tsemppiä Maunolle, kauneuden (ja joskus terveydenkin) edestä pitää kärsiä.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa!
  Meillä myös harja viuhuu päivittäin ja nykyään Kisulta täytyy harjata hamput 2 kertaa päivässä+suuvettä vielä päälle.

  Alman kanssa mennäänkin aika samassa vaiheessa kuin teillä, paitsi että harvemmin sitä harjaa ihan suuhun asti saa ;D
  Kiva leikkikaluhan tuo on! Onneksi Virbacin kalatahna on ihan mmmmmmm!

  VastaaPoista
 4. Maunon henkilökunnalle pisteet ryhdistäytymisestä. Meillä henkilökunnan pitäisi tarttua itseään niskasta, sillä hammaspesuja ei ole kokeiltu kuin pari kertaa ja sitten ne ovat jääneet. Kuvasta päätellen meillä on samanlainen hampaidenpesupaketti kuin Maunollakin. Pitäisi varmaan kaivaa harja jostain Mäykysen leikkikaluksi...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?