Helatorstain ulkoilua

Koska luvattua sadetta ei tullutkaan ja henkilökunnalla oli vapaapäivä, herra pääsi taas haistelemaan pihan narsisseja. Kovin varovaisia yritämme olla, mutta odottelemme silti koska joku tulee sanomaan että pois sieltä kukkapenkistä...


(Maunolla ei vatsanahka roiku velttona vaan maulla on kainaloissa nahkalerpakkeet, jotka avittavat venymistä juoksussa ja hyppäämisessä. Hoikassa kunnossahan poitsu on, mutta kuten tuomarikin totesi, lihaksikas.)


Onneksi emme ole ainoita pihan tuholaisia, citypupuset ovat kuorineet pensaiden alaoksat aika täydellisesti siihen asti mihin lumen päältä on ylettänyt.

Kommentit

 1. Maunon mahdollisesti aiheuttamat tuhot taitavat olla aika mitättömiä pupujen vastaaviin verrattuna... Jos joku tulee valittamaan, niin kerro, että Mauno on juuri saanut pupuvainun narsisseista ja tekee siis arvokasta pihansuojelutyötä ;)

  VastaaPoista
 2. Hej, kato millainen sänky kissoille on tarjolla: http://freshome.com/2009/05/18/curve-wall-mounted-bed-for-your-cat/ Aika hauska lekottelupaikka.

  VastaaPoista
 3. JOOOO! Itse asiassa mullakaan ei roiku massu eikä nahka, vaan ne on ne superkissalerpukkeet just. Liito-Harmaa kams hiöö...!

  VastaaPoista
 4. Mauno käy hyvin pupujussista loikkiessaan puskissa - tosin eilenkin sitä luultiin ensin leopardiksi ja sitten pantteriksi...

  Esba, noita on ollut Moderncat.netissä. Ja muita kivoja.

  Harmaa, sullakin on liitokissalerpattimet! Samixii! Ooksääkin mau?

  VastaaPoista
 5. Ai liitokissalerpattimetkos ne onkin, aina oppii uutta :D
  Meidän herralla on vissiin iän myötä lerpakkeet hieman krhm venyneet. Laiha luikku ja iiisot lerpakkeet, joissa vielä pidempää karvaa - on se hassu näky hölkätessään, fläpfläp ;D

  Ei ne teidän naapurit varmaankaan uskalla mitään tulla sanomaan, kun mukana kerran on ihka oikea pantteri - hui! ;D

  VastaaPoista
 6. Aaa! Olin just laittamassa toista linkkiä kissojen käymälästä, joka näytti super styleltä, mutta sekin on varmaa jo "VANHA" ;D Se oli esittelyssä nimittäin just tuolla ModKatissa.

  VastaaPoista
 7. Joo, Moderncattia seurataan täällä intensiivisesti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?