Ei savua ilman tulta...

Oletteko kuulleet tarinaa ihmisestä, joka kävi katsomassa kissanpentuja eikä ottanut niistä yhtään? Niin henkilökuntakin. Luuli, että se on mahdollista. Mutta taisi olla vain satua.

Niinhän siinä kävi, että ei henkilökunta voinut vastustaa sitä yhtä Iltavillin E-pentua joka oli vielä koditon. Varausmaksu on nyt maksettu ja Maunolle on heinäkuun alussa tulossa kaveri.


Kaverille on selvästi ollut tilaus jo pidempään, mutta henkilökunta on jarrutellut lievien astmaoireidensa vuoksi. Nyt sitten yhdistelmä pentujenkatsomisreissu, Pirokin näyttelyssä ollut ihana Ila-pentu sekä Maunon eilinen kitarisat vilkkuen huuto ulos teki tehtävänsä. Mauno ei ihan tainnut tietää, mitä tilasi...

Pentu on väriltään mustasavu, eli siinä on tummat haamutäplät eikä se ole aivan pikimusta. Kyseinen pentu on kyllä sieltä tummimmasta päästä, eli isona siitä voi tulla hyvinkin musta. Hopea on edelleen henkilökunnan mielestä se kauniimpi väri, mutta ajatus siitä, että pennut ovat selvästi erilaiset, viehätti sekin. Ja kun pentu oli vielä luonteeltaan aivan ihana, leikkisä ja ihmisläheinen, ei sekään kuulosta huonolta. Henkilökunnankin sylissä se kiipeili jo innokkaasti, ilmeisesti kotia valkkaamassa.

Harjoittelunimenä on Eppu, mutta tätä vielä makustellaan.

Henkilökunta on hämmentyneen innostunut, tämä tuli vähän varkain ja suunnittelematta. Mauno ei ymmärrä vielä mitä on tulossa, mutta varmasti hämmennystä ja sähinää, mutta ajan kanssa sitten painikaveri ja seuraa yksinäisille päiville. Viime vuoden kesäloma oli parhaita ikinä, ensin Amsterdamiin hyvän ystävän kanssa ja sitten Maunoa hakemaan. Nyt on yhtä hyvät ennusteet.

Ja te lukijat saatte kesän aikana ison kasan pentukuvia ja -videoita (mustia möykkyjä todennäköisesti, sen verran haastava kuvattava tuleva pentu on väriltään).

Edit:
Pentublogi
Iltavilli, Cleo-äidin kasvattajat
S*Erendel, Indy-isän omistaja

Kommentit

 1. Voi että, onnea hyvästä päätöksestä! Pentu on aivan syötävän suloinen <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania uutisia!! Onnea oikein hyvästä päätöksestä :) Pikku heppu on ihan selvästi valinnut kotinsa, tuo on juuri se merkki hihhii :D
  Maunokin tulee varmasti vielä kiittämään henkilökuntaa monet kerrat kaverin hankinnasta ;)
  Waavauutiset on ihania, jäämme innolla odottamaan lisää möykkykuvia ja uutisia, Maunoa tietenkään unohtamatta :)

  VastaaPoista
 3. Oooh, ihanaa! Lisää vilinää tulossa siis. Odotamme innolla Maunon ensijärkytystä. :D

  VastaaPoista
 4. Awwww, mahtavaa!! Onnea pienokaisesta! ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Onneksi olkoon tulevasta perheenlisäyksestä :-)

  VastaaPoista
 6. Oolalaaaa! Kuolausääniä. Miten tässä muka pysyy taas näppis kuivana, kun on herkkuja luvassa?

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea uuden tulevan perheenjäsenen johdosta! Laitahan sitten PAAAALJON kuvia. :D

  Kyllä se tosiaan on niin, että kissakin tarvitsee kaverin ja on ihana seurata kissojen yhteisiä leikkejä kun tietää, kuinka paljon ne nauttivat toistensa seurasta. Ainakin allekirjoittanut on hyvillään siitä, että kun toisinaan tekee pitkää päivää tietää, että ainakin kissalla on seuraa eikä sen tarvitse yksin kotona odottaa henkilökuntaa ikävissään.

  VastaaPoista
 8. Mau, upeeta! Tuskin maltan odottaa Epun ilmestymistä kuvioihin. Maunon touhujen seuraaminen on aina päivän piristys, blogisi on yksi parhaimmista. Kiitos!

  VastaaPoista
 9. Fani ja Fanni Nöppönen24. toukokuuta 2009 klo 17.13

  Oi miten ihania uutisia! Maunon elämästä on ollut ihana lukea, mutta jatkossa on varmasti kahta mukavampaa :)

  VastaaPoista
 10. Olisin sitä mieltä, että tätäkin pentua pitäisi edeltää jokin ihana matka johonkin. Matkakassani on tosin eri mieltä. Yritämme silti paikata tilanteen jälkikäteen :)

  VastaaPoista
 11. !!!

  Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 12. Onneksi olkoon ihanista uutisista!

  VastaaPoista
 13. Onnea! Odotan jo innolla kuvia.
  Ps. Kitarisat vilkkuen huuto ei kyllä yhtään vähene vaikka kaveri onkin... ehkä vaan tuplaantuu ;) Auttaiskohan kolmas kissa?

  VastaaPoista
 14. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia kuvia sinä saat pikkukaverista otettua. Se on todellakin haasteellinen väri! :)

  VastaaPoista
 15. Mahtava juttu! Onnea perheenlisäyksestä :)

  VastaaPoista
 16. Jotenkin osasin tätä odottaa =D Semmosia ne karvakorvat on, vievät ihan varkain sydämen ja saavat tekemään päätöksiä, ennen kuin itsekään oikein tajuaa mitä on päättänyt. Onnekseni (pah) olen itse niin allerginen, että en voi mitään elukkaa ottaa, muuten olisin varmaan jo adoptoinut jokaisen kodittoman elukan lähistöltä.

  VastaaPoista
 17. Musta ja Harmaa tyksii tosiaan varmasti tästä :D

  VastaaPoista
 18. Onnea perheenlisäyksen johdosta! Hurjia ja hauskoja leikkihetkiä ja kaikkea kivaa ja kissamaista!!

  T. Kukka, Niisku, Morris ja Olga + palvelija Ninni

  VastaaPoista
 19. Onnea pikkuisesta! Kohta siellä on siis kaksi kissaa huutamassa kuorossa ulos ;) Nimim. ei yhtään kade

  VastaaPoista
 20. Olipa piristävä uutinen.

  Ehdotan, että tuot ennen pentua jo sen hajua kotiin jossain muodossa, niin Maunolle ei tule pikkuveli niin suurena yllätyksenä.

  VastaaPoista
 21. Ihanaa, onnea päätöksestä ja onnea matkaan!!! Musta pentu on iiihana, ymmärrän, että tuli impulssiostettua hänet. Olen varma, että kaikki menee hyvin sekä Maunon että astman kanssa! Meilläkin ollaan ihan viittä vaille hankkimassa pikkuveljeä C:lle, juuri tänään olen aikeissa tiedustella kasvattajalta pennun perään (gulps, apua!). Viis allergiasta ja hyvistä päätöksistä, ettei ainakaan vielä... Kyllä viimeistään syksyllä, siitä ei nyt taideta päästä mihinkään. Ja huom! Me kävimme pentulassa jo pari kuukautta sitten, mutta pentujen lumo ei hellitä...Ei siihen sitten ole ehkä muuta lääkettä kuin tuo Mäykysen enteilemä tilanne, että kun kaksi huutaa, niin ehkä se lumous sitten särkyy? ;)

  P.S. Luin perheuutisenne jo eilen, juuri kun olimme koko päivän Keskustelleet Vakavasti C:n mahdollisesta kissaveljestä. Näin sitten unta, että toisen koratin sijasta meille ilmestyikin egyptin mau. Näin alkaa oikea ja virtuaalimaailma sekaantua... No, jos emme ottaisi toista koratia (sen haluamme ihanan luonteen, taitavan kasvattajan ja allergiaystävällisen turkin takia), niin MAU voisi olla harkinnassa.

  VastaaPoista
 22. Täällä kiitetään onnitteluista - Mauno ehkä tarvitsisi osanottoja paremminkin - ja ollaan kyllä mietitty kaikenlaisia kotiutumista helpottavia keinoja kuten juuri hajunkerääjän viemistä.

  Jenni, mau käy hyvin koratin kaveriksi, Maunon kasvattaja kasvattaa myös koratteja... ;)

  VastaaPoista
 23. Juu, tiedän, että mau ja korat sopivat yhteen. Mutta ei pidä yllyttää - meillä on jo tiedossakin pari koratia, niistä aloitetaan veljenhankinta. Jos liikaa hehkutetaan muitakin rotuja, niin meille tulee vielä sekä korat että mau.:) Yritetään nyt kuitenkin pysyä siinä, että yksi karvakaveri tulisi kerrallaan... Varmaan ihanaa ja todella jännittävää odottaa toista kissaa! Voiko Mauno käydä kissalassa tutustumassa etukäteen, että ymmärtäisi, että maailmassa on (muuallakin kuin näyttelyissä) muitakin kissoja kuin Hänen Ylhäisyytensä?

  VastaaPoista
 24. Onnea matkaan ja hyvät maukumiset taitaa olla naapurissakin tiedossa! ;D Terv.nimim. "Feliway puksuttaa pistorasiassa vaan silti vähän sähisyttää"

  VastaaPoista
 25. Ei Mauno oikein voi käydä kissalassa tutustumassa, kun pennut ovat vielä rokottamattomia niin ei oikein tuo kodin ulkopuolisten kohtaaminen ole paikallaan. Maanantaina menevät ensimmäisille rokotuksilleen ja sitten vielä toisille ennen kotiutusta. Eli kyllä se on karvas kokeminen sitten, toki tietysti yritetään kuljettaa hajuviestejä.

  Zaia, pahaa pelkään että meillä on aikamoiset rähinät tiedossa, Mauno kun ainakin näyttelyssä osoitti ettei ole oikein sosiaalista laatua. Feliway puksuttaa jo valmiiksi seinässä, mutta katsotaan pitääkö koko (h)Eppu suihkutella sillä.

  VastaaPoista
 26. Onneksi olkoon! Ihana uutinen. Minä kyllä odottelen niitä pentukuvia oikein innolla. Olen ollut niin haltioissani kaikista kuvistasi. Maunoakin saat edelleen kuvata mielellään ;).

  VastaaPoista
 27. Ne hajujen vaihdot on oikeasti hyvä järjestää. Ja se käy näin. Viikkoa ennen kuin pikkukaveri tulee teille, viet Maunon hajuja täynnä olevan makuualustan sille, ja vastaavasti tuot Maunolle pennun makuualustan. (jotain pyyhkeitä tai muuta joutavaa)

  Kumpikin osapuoli saa vinkkiä siitä, että nyt on jotain jännää ilmassa - hajuthan on hirmuisen tärkeitä heille!

  Ja sitten kun kohtaaminen tapahtuu, kaverin haju on jo tuttu.

  Voila.

  VastaaPoista
 28. Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä, mustia möykkykuvia odotellessa... :)

  VastaaPoista
 29. Onnittelut uudesta kaverista! Nopeasti Mauno ja pikkuinen sopeutuvat toisiinsa. :)

  VastaaPoista
 30. Eikä, IHANAA!!!! Onnea tulevalle perheenlisäykselle!!!!

  Juu, minäkin lähdin silloin Lenniä "vaan katsomaan"... Tietäähän sen miten siinä käy :o) Mutta katunut en ole, on se vaan ihanaa katseltavaa kun pojat telmivät keskenään ja nukkuvat toistensa päällä :o)

  VastaaPoista
 31. Hienoa! Lisää mainioita tarinoita kissojen touhuista. Tätä blogia on ilo lukea :) Jos nimiasia on vielä auki niin eikö Maunon kaveriksi sopisi Eino?

  VastaaPoista
 32. Tässä ollaan jo aika fiksaantuneita Eppuun, joten kaipa siitä Eppuli tulee. Maunokin on useimmiten Mauku tai Maukulainen kuin Mauno.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lyyra kolme vuotta!

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?