Juhlinta jatkuu

Vaikka vappu on virallisesti ohi, meillä jatkuu juhlinta edelleen. Varmaan niin kauan kun pallo katossa pysyy, mutta se ei ole enää kauan, niin löysäksi se on mennyt.

Mauno on hiffannut, että kun repii palloa narusta ja höyhennipusta, sen saa siirrettyä Linnan viereen, jonka jälkeen pääsee repimään höyheniä joutumatta seisomaan takajaloillaan tai hyppimään.
Lisäksi Linnan päältä voi mennä tutkailemaan palloa ihan lähietäisyydeltä.


Pakkohan siitä oli pieni videopätkäkin ottaa. Hitaasti ja harkiten palloon otetaan pieniä kosketuksia ja koitetaan jopa maistaa sitä, mutta hyh kun se hyökkää päälle! Hyyyvin epäilyttävää.

Kommentit

 1. Kiitos mukavasta blogista :) Tämä on vähän tälläisen allergisen ihmisen lemmikki kun voi seurata Maunon touhuja (vaikken kissaihmisenä ole itseäni aikaisemmin pitänytkään). Tämä on niin mukava kun sinä kerrot niin elävästi Maunon metkuista. Vaikka niinhän se on että 'hauskoissa kotivideoissakin' eläinvideot on parhaita kun ne on niin aitoja =)
  Ja kiitos myös Sitruunapuusta, sitäkin on mukava seurata ja sieltä tänne Maunon luokkin eksyin.

  VastaaPoista
 2. Mauno on monen ei-kissaihmisen käännyttänyt. Me kiitämme kehuista. :D

  VastaaPoista
 3. Avokämmenellä, Maukka, avokilla kun räppäät niin se kuolee!

  Voi jestas, kyl täällä pallea repeilee päivittäin näille teidän kuvamateriaaleille! :-DD Maukka on ässä!

  VastaaPoista
 4. Huonolaatuisia palloja myyvät teillä päin. Foliopallot ovat haukkuneet aiemmin kalliin hintansa sillä, että kestävät katossa jopa pari viikkoa.

  Mauno on <3

  VastaaPoista
 5. Ei kissat tyhmiä ole, ei suinkaan!
  Maunokin tietää, että jos jotakuta purasee persauksista, voi siitä tulla satikutia :)

  VastaaPoista
 6. No onneks ei Maukka hiffannut avokilla vetää ekana päivänä, olis tullut varmaan sellainen pamaus, että Maukka olisi vieläkin sängyn alla... (ei muuten ole koskaan vielä sattunut mitään sellaista, että Mauno olisi piiloutunut sängyn alle ja se on sentään ainoa sellainen huonekalu, jonka alle pääsee - jos keittiön pöytää ja tuoleja ei lasketa). Nyt on ihan sama jos avokilla läppäsee, on sen verran löysää tavaraa.

  Ja mää, luojan kiitos toi ei kestä paria viikkoa, varmaan jo huomenna tulee alas katosta. Yöksi saa edelleen mennä vaatekaappiin.

  VastaaPoista
 7. Vähintäänkin epäilyttävä leppis, kun kestohymy ei hyydy, vaikka kuinka toisen peppua pureskelisi. Kyllä sellaiseen pienellä varauksella kannattaakin suhtautua.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Ja hyvin, hyvin ovelaa siirtää pallo linnan viereen. Vaikka on pallokin ovela, kun sen arvoitus ei ratkea, vaikka kuinka täppäilee ja puree!

  VastaaPoista
 9. On niin pelottavan näkönen pallo ettei ihme jos vähän epäilyttää. :D Ensi vuonna ostatte jonkun Nalle Puhin tai prinsessan niin jo helpottaa. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?