Eppuli Peppuli Seuramies

Tänään meillä oli vieraana henkilökunnan veli perheineen ja pojat olivat kovasti odotettu vierailun keskipiste Oskarin, 5, ja Siirin, 3, taholta. Henkilökunta oli hieman varuillaan, josko pojat kuitenkaan yltävät odotuksiin, mutta ei pelkoa!


Alku oli hieman jähmeää poikien pelätessä lasten äkkinäisiä liikkeitä ja lasten ollessa kärsimättömiä säntäileviä kissoja kohtaan. Mutta kun molemmat antoivat toisillensa tilaa, tilanne rauhoittui nopeasti. Maunosta ei juuri seuramieheksi ole, vaikka sekään ei kuitenkaan malta poistua paikalta, vaan liihottelee lähettyvillä varmuuden vuoksi ja tarkkailee tilannetta alati.

Eppu sen sijaan innostui leikkimään, kun sille vaan joku jaksoi heiluttaa sen suosikkilelua punaista huopunutta narua. Se jopa kiipesi narun kanssa henkilökunnan veljen syliin ilmoittautumaan, että sitä leikkiä voisi jatkaa.


Kun vieraat vihdoin lähtivät, pojat vetivät tuhdit ateriat ja siitä asti onkin sitten nukuttu kaikkensa antaneina. Raskasta sellainen keskipisteenä oleminen.

Kommentit

 1. Täälläkin kävi taannoin kaveri lasten kanssa kylässä ja huomasin, että vieraita saisi käydä useamminkin, kun Kollo nukkui seuraavan yön erittäin hyvin. :) Kissa viihtyy lasten seurassa ja sukkuloi sulavasti ympäriinsä.

  VastaaPoista
 2. Lapset on kyllä hyviä vieraita, harmi ettei meillä niitä kovinkaan usein käy. Tottuisi tuo Raichukin ettei tarvitsisi näyttelyissä säikähtää ohi juoksevaa lapsilaumaa..

  Tuo unilääkepuoli on kyllä iso plussa!

  VastaaPoista
 3. Eppu on vallan mainio seuramies lastenkin kanssa, ihan kivaa!

  VastaaPoista
 4. Ai että sielläkin on riehuttu niin että lopulta ei auttanut kuin sammua? Välipäivät taitavat mennä hyvin rauhallisesti monessakin kissakodissa, kun ensin touhotetetaan pikku- ja isot joulut alta pois.

  Ihania kuvia Epusta! Eppu on selvästi tietoinen viehätysvoimastaaan, kun kiipeää vieraiden syliinkin komentamaan, että leiki nyt. :)

  VastaaPoista
 5. Lapset on aika tehokkaita väsyttäjiä sekä henkilökunnalle että karvaosastolle, huomattu on:) Onneksi tuommosessa nuoressamiehessä piisaa virtaa...

  VastaaPoista
 6. Vitsit kuinka Eppu näyttää kuvassa jo niin isolta ja komealta pojalta!
  Meille ei ole luvassa lapsivieraita, mutta eiköhän joulukuusessa ja lahjapapereissa ole ihan tarpeeksi ihmettelemistä muutaman päivän päästä. ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos mahtavasta blogista ja hyvää joulua Maunolle, Epulle ja henkilökunnalle! :)

  VastaaPoista
 8. Juu, vieraat, ja ylipäätään uudet asiat väsyttävät kissoja kivasti. Olisipa itsellä sama mahdollisuus. Kun tulisi töissä uusi juttu, voisi sanoa, että tämä oli niin rankkaa että nukunkin sitten loppupäivän.

  Eppuli ON iso mies, sehän on jo vetänyt koossa Maunosta ohi ja on varsinainen jässikkä.

  Mekin toivotetaan hyvää joulua ja kiitellään lukijoita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!