Kakka tieteelle


Maukulan tiedeviikot jatkuvat. Ery:n näyttelyssä jaettiin kakkanäytepaketteja [niissä ei ollut kakkaa, toim. huom.], jolla voi lähettää näytteen postissa yliopistolle, jossa tutkitaan onko kakassa ökkömönkiäisiä. Jos on, saa juuri siihen tiettyyn lajiin tepsivät lääkkeet Pfitzeriltä ilmaiseksi.

Me tietysti osallistuttiin, tosin vaikeutena on se, että pötkylöistä on vaikea tietää kumman ne ovat, mutta ehkä jos jotain löytyy, pitää lääkitä molemmat samalla lääkkeellä. Todennäköisesti pojat kun joka tapauksessa jakavat myös ökkömönkiäisensä, vessansa tapaan.

Toivottavasti postin työntekijät eivät jouluruuhkassa kovin pelästy ydinjätteen näköistä pakettia. Ja se menee perille eikä jää postiin muhimaan...

Kommentit

 1. No on teillä tosiaan varsinaiset tiedeviikot tosiaan! Meillä tuo(kin) lahjoitus odottaa vielä kerääjäänsä. Laatikko on sentään hankittu.

  VastaaPoista
 2. Ai noinko tuo toimii, että sen voi lähettää ihan kotoa suoraan? Hmm.. löydettäisiinköhän mekin tuollainen laatikko jostain, mekin halutaan lahjoittaa kakkaa ;D

  VastaaPoista
 3. Entisenä postin työntekijänä käsien läpi on kulkenut kaikennäköstä sontaa (kirjaimellisesti) vastaavissa näytelaatikoissa, joten muutamat kissankakat taida siellä työntekijöitä hetkeuttaa :) Ja onneksi on talviaika, ettei näytteet ehdi muhia paahteisissa kirjelaatikoissa.

  VastaaPoista
 4. Saako näitä jostain, mekin tarvittais?

  VastaaPoista
 5. Me saatiin näyttelystä, ei tietoa saako muualta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!