Tippa tieteelle

Eppu pääsi taas vähän reissuun, tällä kertaa ei menty näyttelemään tosin. Yhtä paljon Eppu asiaa vastusti...Näyttelyn sijasta mentiin käymään vetskulla hakemassa Epulle rabies-rokotus ja Europassi, jos vaikka lähdettäisiin ensi vuoden puolella piipahtamaan jossain ulkomaisessa näyttelyssäkin.


Ja koska Eppu oli nätisti vetskun pöydällä, päinvastoin kuin enomiäs, tirautettiin samalla reissulla tippa tieteelle eli verinäyte kissojen DNA-pankkiin.

Eppu pääsi piipahtamaan myös ihan kunnon vaa'alla ja hupsista vaan, paino olikin jo 4,8 kg eli prikulleen sama kuin Maunolla. Ikäeroa vaan on vuosi, eli Eppu on hieman vantterampaa rakennetta... Saa nähdä pysytäänkö loppujen lopuksi alle 6 kg:n. Noin yleisesti mau-urosten painoksi annetaan 4-6 kg (naaraiden 3-5), joten katsotaan pysytäänkö rajoissa vai kolkutellaanko ylärimaa oikein kunnolla.

Kommentit

 1. Video ei jostain syystä ainakaan nyt toimi :(

  VastaaPoista
 2. Luultavasti joku tilapäinen häiriö, ainakin 30 on sen katsonut.

  VastaaPoista
 3. Nelsonkin juoksi katsomaan, että mikä sillä velipojalla on hätänä kun se niin hädissään huutaa. Lähettää kovasti terkkuja ja käskee laittamaan henkilökunnan aisoihin. Kummallista tällainen kotoa vieminen.

  VastaaPoista
 4. Johan olikin ääntä. Mutta silti siitä vielä tunnistin kissan äänen lähteeksi. Meillä kun moukaistaan vastalause, niin siinä ei ole mitään kissamaista.

  VastaaPoista
 5. Hienoa Eppu! Mäykysellä (lue: Mäykysen henkilökunnalla) on myös suunnitelmissa seuraavan verikokeen yhteydessä antaa tippa tieteelle. Saa nähdä sitten, mitä tästä tulee, kun ei niin helppoa ollut viimeksi yhden veriputkilonkaan ottaminen...

  VastaaPoista
 6. Voi toista, oli siinä kyllä ääntä. Ja toinen yrittää auttaa kaveria =) Hienosti tehty tuo verikoe, muistaisikohan sitä itsekin vielä joku kaunis päivä osallistua... Meillä nuo ovat muistaakseni antaneet vain kerran sylkinäytteen näyttelyssä johonkin DNA-tutkimukseen.

  VastaaPoista
 7. Hei, kuinka paljon ennen mahdollista näyttelyreissua pitäisi rabies-rokotus ottaa?

  VastaaPoista
 8. Riippuu ihan reissusta. Kotimaisiin näyttelyihin rabies-rokotusta ei tarvita. Ulkomaille riippuu maasta, mihin on menossa. Joihinkin maihin riittää rokotus, mutta esimerkiksi Ruotsiin pitää ottaa rokotus ja 120 pv päästä vielä vasta-ainetesti.

  VastaaPoista
 9. Sekä Cleo-äiti että Funky-täti täällä molemmat ihmettelivät Epun sydäntäsärkevää huutelua...

  VastaaPoista
 10. Voi reppanat. Lohdutettakoon, että huuto loppuu heti kun päästään rappukäytävään, on vaan niin turhauttavaa olla kassissa jumissa kotona sisällä.

  Ja koska Eppu on epäileväinen lähtöjen kanssa ja alkaa pakenemaan jos sellaista epäilee, pitää tehdä niin että pahaa-aavistamaton Eppu kassiin ja vasta sitten henkilökunnalle ulkovaatteet päälle. Siispä odotus pitkittyy. Ja nyt sitä pitkitettiin vielä puolen minuutin videokuvauksella.

  Julmaa.

  VastaaPoista
 11. Voi pientä!

  Meillä toinen kissa videon aikana pörröytti selkänsä ja häntänsä ja toinen juoksi tietokoneen taakse ja eteen ja sivulle ja päälle katsomaan missä se reppana huutaa. voi voi

  VastaaPoista
 12. Voi mikä illan piristys oli tuo video, raukka huusi ihan tosissaan:D Teidän "kakkakaapista" on meilläkin otettu mallia ja hieman mukailtu versio on tulossa meillekkin, kiitos ideasta:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!