Joulun tähti o-on eh-do-tooon

Joulukuu alkoi ja meillä asennettiin joulutähtivalo ikkunaan. Taitaa jäädä ainoaksi joulukoristeeksemme - sattuneesta syystä. Tai onhan meillä tallessa vielä viimevuotinen pahvikuusi.


Eppu innostui asennuksesta kovasti, sillä valon päästyä ikkunalle vapautui pahvilaatikkopaikka. Melkein kuin mafiamiehen viulukotelo.


Hivenen oli ahdasta, varsinkin kun herra halusi välttämättä mennä oma leveä pää laatikon kapeaan päähän. Toisinpäin olisi ollut huomattavasti aerodynaamisempaa. Mutta kun ei niin ei.


Maunokin halusi 1/15 sekuntia julkisuudesta ja kuvaan.

Kommentit

 1. Epusta on tullut niin potra kissanpoika, ja turkki kiiltelee tosi komeasti:) Lueskelen blogiasi useasti päivänpiristykseksi.
  Terveisin Anu (maatiaiskissan omistaja)

  VastaaPoista
 2. Jos voisi kysyä yhden asian kissoilta, niin se saattaisi hyvinkin liittyä laatikkoihin: miksi ne on aina niin kiehtovia ja miten niihin pitää änkeytyä mahdollisimman epämukavasti? No, siinä tulikin jo kaksi kysymystä, mutta onhan laatikot mitä ilmeisimmin aika monitahoinen juttu kissamaailmassa...

  VastaaPoista
 3. Hei,

  niin kivoja juttuja kissoista. Tuota paperitähteä mietin, mistä olet sen löytänyt?

  Anu

  VastaaPoista
 4. Se on Karton maahantuomaa Earth Friendly -sarjaa, löytyy esimerkiksi Stockmanneilta ja varmaan monesta muustakin paikasta.

  http://www.karto.fi/karto.php?hid=49

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!