Rakkautta ja raketteja


Meidän vuotemme oli täydennysvuosi, pientä perhettämme ja parivaljakkoamme saapui täydentämään pikkuinen musta sähikäinen, vaikkei yhtään pitänyt... varkain se hiipi sydämeen ja kotiin.


Se oli reipas pieni heppuli, joka vei Maunon kauhistuneen sydämen kolmessa tunnissa ja muuttui parhaaksi touhukaveriksi, painikumppaniksi ja nukkumakamuksikin.


Mauno on seurannut tapahtumia välillä huolestunut ilme naamallaan, välillä osallistuen ja jos voi sanoa, suorastaan provosoiden. Mutta sehän on enomiähelle sallittua. Maunosta kasvoi iso mies, aikuinen, vaikkakin vielä nuori sellainen. Ja niin kaunis, niin kaunis kuin maailman kaunein kissa vaan voi olla...


Epusta on kasvanut iso jässikkä, viisi kiloa täyttä kultaa, niin hellä sylimussukka ja pehmeä silkkiturkki, ettei kenelläkään ole niin pehmeää turkkia eikä kultaista luonnetta.

Henkilökunnan sydän on ihan onnesta sykkyrällä näiden kavereiden kanssa. Varmasti ensi vuonnakin.

Lämmintä uutta vuotta kaikille!

Kommentit

 1. Kiitos toivotuksesta täältäkin. Ja kiitos mukavista kirjoituksista ja tosi ihanista kuvista.
  Teillekin sinne onnellista ja tervettä uutta vuotta meiltä Käsivarren pieneltä perheeltä, jonka edeskäypänä toimii Tosi mummo. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöjä vauvakuvia Epusta!

  Iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kuvat on taas superia :-) Antoisaa uudempaa vuotta sinnekin! Hienoja juttuja, hienoja katteja!

  (Mulla on Mauno-lapaset käytössä nyt kun on vähän viileempi :)

  VastaaPoista
 4. Mää melekeen pillitän onnesta ja ikävästä täällä, niin kauniita sanoja <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kuluneesta vuodesta, Maunon ja Epun touhuja on ollut näin kissattomana allergikkona aivan ihana seurata.
  Kuvat ja teksti täydentävät toisiaan aivan loistavasti.

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta 2010 koko teidän köörille!

  VastaaPoista
 7. Epun pörrökuva on NIIIIN suloinen ja koko kirjoitus niin ihana, että on pitänyt palata sen ääreen muutamankin kerran eilen ja tänään. Ihanat mau-pojat!

  Ymmärrän hyvin, miksi täydennysvuosi oli niin täydellisen ihana. Harmi, ettei joka vuosi voi täydentää - tai ehkei tarviskaan, jos saa jo asua maailman kauneimman ja kultaisimman kanssa?

  Hyvää uutta vuotta koko porukalle! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ilahduttavista jutuista vuonna 2009!Ja oikein hyvää vuotta 2010 koko porukalle toivottaa Naukulan väki.

  VastaaPoista
 9. Me kiitetään kaikista toivotuksista ja seurasta täällä blogiavaruudessa!

  Tänä vuonna ei tule täydennystä, eikä seuraavana, eikä toivottavasti piiiitkään aikaan, sillä toimivaa kaksikkoa ei ole halua riskeerata. Vaikka pennut ihania ovatkin, tällä porukalla mennään ja toivottavasti ainakin 15 vuotta eteenpäin!

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. No ei meillekään tule täydennystä ainakaan 15 vuoteen. Sehän siinä ihaninta onkin, että jos saa vahingossa itsensä kiinni "entäs jos" -ajatuksesta, niin ei todellakaan voi edes jatkaa jossittelua, kun jo asuu maailman parhaan parivaljakon kanssa: eihän siitä tulisi kuin sanomista, jos sellaista kuviota menisi jotenkin sotkemaan, edes maailman ihanimmalla pennulla.

  Joten ollaan vaan iloisia täydennysvuodesta. ;) Meillä oli ainakin niin hyvä täydennyskissavuosi, että samanaikaisesti sydämessä läikähtää sekä kylmää, kun tuota paria katselee: miten jotkut voivatkin tulla niin hyvin toimeen, ja toisaalta, kauheaa jos olisi itse ollut niin tyhmä, ettei olisi ottanut toista kissaa.

  Onneksi otettiin. Kaikki "täydennyskissan" ottaneet voinevat olla samaa mieltä.:)

  VastaaPoista
 12. Binchu ja Kamila toivottavat Hesan pojille hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 13. Kiitos kuluneesta vuodesta, hauskoista kirjoituksista ja hienoista kuvista, ystävyydestä ja sohvasta. Sekä erityisesti hyvän kodin tarjoamisesta Eppulille. Kaikkea hyvää alkavalle vuodelle! <3

  VastaaPoista
 14. Kiitos Päivi itsellesi; pennun luovuttamisesta, luottamuksesta, ystävyydestä ja tuesta, sekä monista hauskoista hetkistä! En olisi parempaa kaveria Maunolle voinut saada. Sohva on aina vapaa. ;o)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!