Ruusuja ilman risuja

Joku oli tänään kiikuttanut oven taakse kukkapuketin henkilökunnan ollessa töissä. Mainio yllätys pojille - jokainenhan tietää, että kukat ovat vallan mainio tuominen kissatalouteen, niistä riittää kissoille paljon hupia.

Mauno niin nättinä ruusupuskan vieressä...


Vaan totuus on toista. Ykkösrämppää kaikin puolin.Huoh. Ruusut päätyivät kylpyhuoneeseen suljetun oven taakse ennenkuin lattialla oli viisi litraa vettä. Toisaalta, jos oikein sijoittaisi niin vesi voisi päätyä alakerran pianoterroristin niskaan...

Kommentit

 1. Mauno on selvästi tyylitietoinen - ruusuvesi pitää hipiän kunnossa ja äänen siloisena.

  VastaaPoista
 2. Samaa meininkiä meillä. Miun torstaisesta tulppanikimpusta (kansalaisopiston ranskan ryhmä lahjoi) on irrotettu kaksi kukintoa... Vesiä ei ole kaadettu, kun laitoin vain reilun sentin vettä ja maljakko on erittäin tukeva ja vielä sijoitettu suosiolla keskelle olkkarin lattiaa (ei mattoa) ;) Mutta maljakossa voi nätisti käydä uittamassa tassuja...

  VastaaPoista
 3. Aika hienon ruusupuskan ovat teidän pojat saaneet. Tuollaisia kelpaa hiukan laatutietoisemmankin kissan rämpätä.

  VastaaPoista
 4. Meillä on todettu perinteisen Aalto-vaasin suhteellisen turvaalliseksi maljakoksi. Ja ruukkuorkideat ovat tietenkin yksi vaihtoehto.

  Mutta... se yllätys. Kuka toi ne ihanat valkoiset ruusut?

  VastaaPoista
 5. JUST NÄIN! Pojat tietää mitä tehdä paperilla!Ykkösmeininkiä! :-D

  VastaaPoista
 6. Hyvä, että ruusut ovat maistuneet ja tassut pesty. Pysyy polkuanturat ruusuvedellä kunnossa;) Onnea vaan ja pitkää pinnaa henkilökunnalle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!