Henkilökunta on tylsä!

Jahuu, se kantoi mulle kellarista jonkun iiiiiihanan rullan! Mahitsuu!Sinne oli tosi kiva sukeltaa, ees ja taas. Vähänks jännää! Ja just kun mulla olikin sopivasti iltaralli menossa!

Mut sit alko tapahtuun jotain kummallisia. Se haki veitsen ja sellaisen leikkuualustan. Nonni, taas täytyy huolestua. Ei se kuulkaa ihme ole, että maulla sanotaan olevan sellainen "huolestunut" ilme. Kai nyt on kun koko ajan tapahtuu jotain mistä pitää olla huolestunut!
Eiiiiii. Se leikkas mun tunnelin vessamatoksi. Tyyyylssäääääää! No voi sitä ehkä vähän kynsiä. Joskus. Pikkuisen.Joopajoo. Alunperin vessan mattona oli virkkaamani juuttilankainen matto. Se keräsi tosi hyvin hiekan tassuista, mutta harvana virkattuna päästi sitä kyllä sitten tosi paljon lävitseenkin. Sitten kun Mauno otti ralleja se liukui aina maton kanssa, jolloin maton alla olevat hiekkajyvät raapivat lattian. Oli pakko keksiä joku matto, joka ei päästä hiekkaa läpi, mutta kerää sen. Onneksi kellarissa oli rulla vanhaa eteisen mattoa. Siitä siis sopivaksi leikkaamalla.

Kommentit

  1. Tuo ylin kuva on kyllä ihan huippu! :D Kaverilla on selvästi asiaa. Ja se huolestunut ilme-kuva - Maunosta saa hyviä otoksia.

    VastaaPoista
  2. Mauno on kyllä erityisen kuvauksellinen, harmi vaan kun ne parhaat riehut tulee aina illalla ja se tarkoittaa tummia ja rakeisia kuvia, jos edes saa mitään talteen... Kun vaan aina olisi kirkas päivänvalo.

    VastaaPoista
  3. Maunon parhaat ilmeet eli jokeri ja huolestunut on saatu samaan postaukseen, bravo! On se vaan niin - anteeks toistan itseäni: nätti. NIIN nätti :-))))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!