Ulkoilu ramaseeEilisistä vastoinkäymisistä huolimatta rohkenimme ulkoilla myös tänään. Tosin olimme etupihan puolella, mutta niinpä tässä on muutenkin tehty että joka toinen päivä etupihalla ja joka toinen takapihalla.

Etupihalla Mauno on selvästi rohkeampi kuin takapihalla, veikkaan että takapiha kun on pienempi ja selvästi kivitalojen välissä niin siellä kaikuvat erilaiset äänet erilailla, etupihalla taas on kadulta jatkuva kohina, joka peittää yksittäisiä ääniä.

Kovasti kiinnosti taas puihin kiipeily. Fleksin nappi saa olla koko ajan liipaisimella, ettei Mauno pääse kiipeämään niin korkealle ettei sen alasotto käsin onnistu. Tosin useimmiten sillä itselläänkin hyytyy vauhti jo paljon ennen sitä, mutta jos saa oikein kunnon vauhdit niin sitten kyllä kiipeää korkeammalle.

Ja ulkoilu ramasee. Ei mene montaa minuuttia sen jälkeen kun on palattu sisälle kun Maukka on umpiunessa.

* * *
Edelliseen postaukseen tarkennuksena, että meillä ei siis ole taloyhtiön järjestyssäännöissä koirienulkoilutuskieltoa, lemmikeistä on siinä mainittu vain että lemmikit on pidettävä kytkettynä ja niitä ei saa ulkoiluttaa lasten leikkipaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä (ja taloyhtiöllämme ei leikkipaikkaa edes ole). Eli ihan sääntöjen mukaisesti olimme ulkoilemassa, kun tämä yksi kuumakalle tuli meille huutamaan.

Kommentit

  1. rkajgziVoi toinen. Nukkuu kieli ulkona!

    VastaaPoista
  2. Joskus käy köppäys ja kieli unohtuu vetää sisään nuolemisen jälkeen - tai sitten nukkuessa. Sulomussukka.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!