Peippamestari

Tänään on ollut temppuilupäivä. Yö meni molemmilla nukkuessa, heräsin puoli kymmenen aikaan kun Mauno vielä nukkua posotti pyykkitelineen päällä ja silmät sikkarassa venytteli kun nousin ylös. Olisi varmaan nukkunut vielä pidempäänkin. Ihanaa, aamu-uninen kissa!

Tänään kävi ensimmäinen vieras. Jänskätti alkuun ja piti kovasti nuuhkia, mutta huiskalelu sulatti jään. Vierailun jälkeen kyllä oltiin niin sippi että piti vetää sikeitä varmaan neljä tuntia.

Tänään on keksitty kivoja temppuja. Äärimmäisen hauskaa näyttää olevan "monster under your bed" -leikki eli kun häärin sängyn ympärillä, koukkii Mauno varpaitani helmalakanan alta. Hauskaa juu, mutta tälle leikille saa tulla loppu ennenkuin varpaiden kimppuun hyökkii viisikiloinen kolli.Toinen tänään ilmennyt kiva juttu on ollut peippailla kukkapurkeissa. Pari kertaa olen yllättänyt möyrimästä tuolta isomman pullojukan ruukusta ja iltapäivällä päiväunilta pienemmästä. Ja milläs tämä paha tapa kitketään?

Kommentit

 1. Pikku leijona viidakossa :cD

  Pistä foliota tai kontaktimuovia liimapuoli ylöspäin mullan päälle, kunnes aktiviteetti unohtuu. Tai osta niitä liikesensorisuihkepulloja. Ovatko jukkapalmut saaneet olla rauhassa?

  VastaaPoista
 2. Floristiopiskelija suosittelee laittamaan mullan päälle koristekiviä. Silloin ei Maunon pitäisi päästä pöllyttelemään multaa. Sitruunan haju on kanssa aika tehokas; meillä sitä käytetään postiluukkuun, jotta Atte ei viihdyttäisi koko rappua luukun rämpsytyksellä.

  VastaaPoista
 3. koristekivien pitää sitten olla niin painavia, että niitä ei levitellä maastoon. Nimimerkillä "kokemusta on". ;c)

  VastaaPoista
 4. Joo, foliota tökkäilin juurelle eilen illalla heti. Ei ole sen jälkeen viihdytty juurella.

  Kukkiakaan ei ole maisteltu vielä ollenkaan, vähän on rämpytetty sekä pullojukkia että vehkaa, mutta maistelu ei ole kiinnostanut. Muutenkin on ollut oma ruoka paras ruoka, eli ei kerjää muiden ruokaa. Kai se maisteluvaihekin sieltä tulee.

  VastaaPoista
 5. Pullojukka on muuten meillä ainoa kasvi, jonka kissat syö joka kerta kun sellaisen erehtyy jostain kotiin tuomaan. Sääli, koska tykkäisin itse sellaisesta niin paljon. Vain varotuksen sanana, kannattaa puuttua nyt kun Mauno on vielä pentu, jos vaikka pullojukkasi saisi pitää lehtensä :-).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!