Hortonoomi KekkiTänään on keskusteltu mm. siitä mennäänkö kukkapurkkeihin, erityisesti juuri silloin kun kukat on kasteltu ja multa on mukavaa kuralillua. Asiasta on vallinnut suuri erimielisyys. Vahvemman oikeudella henkilökunta otti käyttöön ns. likaiset keinot ja siveli sitruunamehua purkkien juurelle. Perskutarallaa.

Lisäksi ohjelmassa tänään oli ensin parin tunnin yksinoloa ja sen jälkeen vieras, josta hurmaannuttiin ja joka hurmattiin. Lahjaksi tuli hiirulainen ja niillehän on tässä taloudessa aina käyttöä!Ulkoilua kokeiltiin jälleen ja jälleen rappukäytävä kirvoitti valtaisat huudot. Ulkona ei tärisyttänyt enää niin paljoa ja nurmikolla asteluakin kokeiltiin. Kaikki muu meni oikein hienosti, mutta heti kun pään päällä on jotain (rappukäytävä, porttikonki), tulee raivokas huuto. Noo, harjoittelemaan.

Kommentit

  1. Auttoiko sitruunamehu pääsemään diktatuuriseen yhteisymmärrykseen?

    VastaaPoista
  2. On se toistaiseksi auttanut, ja folio. Maunon kanssa ei ole ainakaan vielä ollut kasvien syöminen ongelma, se ei ole ollenkaan yrittänyt maistella niitä. Lähinnä toi ruukuissa mönkiminen ja välillä se tykkää rämpyttää niitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!