VarusteluaMauno on viime päivinä saanut vähän varustetäydennystäkin. Viime viikon lopulla ostin vihdoin kunnollisen raapimalaudan, mutta se tarvitsi ensin pienen maalauksen ja sitten vielä kiinnityksen. Tämä oli mielestäni suht huomaamaton ja siisti verrattuna lemmikkikauppojen yleiseen raapimapuutarjontaan. Stockmannilta.

Myyntiversiossa kehykset ovat puun väriset. Mattoa on kahta (ainakin) väriä, tämä harmaa sekä tumman sininen/musta. Kokoja on myös kaksi, toinen on noin tuplat tämän korkuinen.Kehys on irrotettava, jotta maton voi vaihtaa (niitä myydään erikseen) kun se käytössä kuluu. Maalaamiseen käytin Osmon vahaa, jota sattui olemaan kaapissa (tosin tönkkööntyneenä) viime kesän keittiön tasojen vahauksesta. Se on hyvää lemmikkijuttuihin, onhan se elintarvikekelpoista.Lauta asennettiin kulmaan, jossa vasemmalla on Maunon vessa.Raapimalautaa käytiin kyllä kovasti kokeilemassa kun sovittelin sitä seinään ja myös kun se makasi muutaman päivän lattialla, mutta nyt kun se on ollut vuorokauden verran asennettuna, sitä ei ole noteerattu ollenkaan. Eipä tietenkään...

Ostin myös fleksin ulkoiluun, se on mukavampi kuin valjaiden mukana tullut noin metrin mittainen hihna. Ainakin ulkoiluttajalle.Kävimme heti testaamassa fleksiä ja Mauno juoksenteli innokkaana ympäri etupihan puistoamme, kiipeili myös vauhdilla puihin (tätä menoa jonain päivänä palokunnasta tulee vielä ystävämme...) ja touhotti ihan innoissaan. Välillä häntä oli ihan lamppuharjana kun nenään sattui mielenkiintoisia hajuja. Sen verran rankkaa ulkoilu oli, että kun päästiin sisälle, vei nukkumatti saman tien. Vaikka juuri ennen ulkoilua oli herännyt päikkäreiltä.

Kommentit

  1. Maunolle rapsutuksia! :) Teillä on hieno raapimalauta - siihen on kissan hyvä venytellä itseään. Ja flexi antaa lisävapautta kiipeillä puihin - ihan ehdoton kissanulkoilutusväline.

    VastaaPoista
  2. Harvianisen miellyttäviä kissatarvikkeita oot kyllä löytänyt - kuten tuo raapimalautakin. Itsekin olen jotain tuollasta kaavaillut mielessäni tai suoralle seinänpätkälle asennettavaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!