Toilet trainingKoska Peippa-Mies on keksinyt vessan kiinnostavuuden, on vieraita koulutettava. Ihan vaan uintireissujen välttämiseksi.

Kommentit

 1. Heh, meilläkin oli tuollainen käytössä suurempien bileiden aikana, kun kisut olivat pentuja.

  Mauno on muuten kuin teetetty vessasi väreihin sopivaksi. ;c)

  VastaaPoista
 2. Oikeastaan kissan puolesta ei kannattaisi pelätä.
  Minullakin kissa hyppäsi suloisen tyylikkäästi 5. kerroksen parvekkeen akaiteelle ennen kuin ehdin edes huiikamalaa sanoa.

  Siinä se vaan oli ja sen jälkeen aina kun itse tahtoi eikä näyttänyt pelkäävän mitään.

  Ei ne ole niin korkeanpaikankammoisia kuin me ihmiset, niillä kai ei ole sellaiseen edes tajua?

  Sitä itse pelkää että voi helvetti-sinne-savupiippuun-se-katti -nyt-meni vaikka siellä se vaan ylväänä laidalla istuskelee ja katselee maisemia muina kissoina. (Oli nimittäin sekin hurja näky.)

  VastaaPoista
 3. Mä en niinkään pelkää Maunon puolesta (vaikka pentuna sen voi vielä ollakin vähän vaikea päästä ylös märästä ja liukkaasta posliinipytystä jos lumpsahtaa), vaan sitä, että se käy uimassa, pelästyy vettä ja sen jälkeen juoksee ympäri kämppää kauhuissaan - ja mä metsästän sitä pesulle... Jos joskus tarvitsee pestä, olisi kiva jos se ei tapahtuisi niin traumaattisesti että ensin pelästyy vessanpytyssä, sitten jahdataan ympäri kämppää jne...

  VastaaPoista
 4. mutta sinunhan kannattaa totutella se veteen ihan itse, ja niin kai aiotkin, nyt lapsena

  minulla kissa nauttii kun hanasta tippuu vettä (sitä on siis välillä tiputettava häntä varten) sitä on kiva ottaa tassuun ja juoda siitä:)

  VastaaPoista
 5. Hmm. Olen vähän eri mieltä tuosta että kissan voi surutta antaa kiipeillä parvekkeen kaiteella, onkohan oldvic tietoinen että eläinlääkäreitä todella paljon työllistää nimenomaan kaiteelta pudonneet/hypänneet kissat? Ei välttämättä ulkoisia vammoja, sisäisiä kylläkin ja vakavia sellaisia.
  No alunperin piti vain sanoa että itselläni oli joskus miesvieras ja kissanpentuni hyökkäsi pyttyyn suihkuverhon takaa kun hra-x oli pissalla. Nolotti ainakin minua :D

  Huopahiiri on muuten älyttömän kova juttu täälläpäin ja se on vielä yhtenä kappaleena :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä meillä ainakin tehdään kaikki mahdollinen tapaturmien estämiseksi eikä kissan anneta peippailla missään vaarallisissa paikoissa. Onneksi parveketta tai muuta sellaista ei ole - ikkunatkin pidetään niin pienellä raolla, että sieltä ei pääse edes pikkuinen luikertelemaan.

  Kiva kuulla Kaisa, että hiiri on ollut mieluisa ja kaiken lisäksi vielä kestänyt ehjänä. Yleensä niistä menee ensimmäisenä korvat, mutta toisaalta tuntuu hullulta tehdä korvattomia hiiriäkään, joten aina olen korvat kuitenkin tehnyt, vaikka niistä ei ehkä kauaa nautitakaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!