Aamurauhaa

Eppo osoitti illalla olevansa aika täpäkkä tyyppi. Kiukkuista Mauno-enoa ei kavahdettu yhtään, vastaan käytiin pää pystyssä. Välillä täppäiltiin kahdessa kerroksessa, Eppu divaanin päältä lattialla olevaa Maunoa. Rallia, murinaa, sähinää ja täppäilyä piisasi koko ilta. Välillä oli jo pientä leikin makua kun Eppu heittäytyi pyrähdyksen päätteeksi selälleen - muristen - ja Mauno heittäytyi viereen kyljelleen makaamaan.

Tyynesti Eppu kiipesi sohvalle henkilökunnan jalkoihin unille ja Mauno tuijotti silmät pyöreänä, että mitä se tirppa teki. Pienet unet otettuaan Eppu suuntasi suoraan ruokakupille - Maunon - ja jälleen Mauno istui vieressä ja ihmetteli että tirppa senkun vetää sapuskat. Sitten Eppu palasi, ja meni tyynesti makoilemaan lattiatyynylle - jolta Mauno oli hetki sitten poistunut. Mauno tuijotti silmät pyöreänä, ja katsoi armoa anoen henkilökuntaan, että toi rotta meni mun paikalle!

Yhden maissa henkilökunta kuukahti sänkyyn unille ja Eppu kiipesi kerälle jalkoihin. Jälleen Mauno oli tyrmistyneenä vieressä. Sen jälkeen kaikki asettuivat unilleen, kuka minnekin ja seurasi täysin rauhalliset 8 tunnin unet ilman hiiskahdustakaan. Aamulla Mauno löytyi makuuhuoneen nojatuolista nukkumasta ja Eppu olohuoneesta. Ja taas käynnistyi ralli.

Nyt tutkailu on edistynyt hyvinkin lähikosketuksiin, Mauno pyrkii sekä haistelemaan, erityisesti Epun peräpäätä, että täppäilemään tassulla. Eppu istui tyynesti hiekkalaatikossa pissalla kun Mauno lätki päähän. Ei paljon penskaa näkynyt heilauttavan patun sabotaasi.

Eppu on selvästi kova tyyppi jolla on itsetunto kohdallaan. Maunoa vähän pelottaa ja vähän jännittää ja kovasti kiinnostaa uusi tyyppi.


Cleo-emo kyni kaikkien pentujen viikset tyngiksi, seuraamme mielenkiinnolla miten ne lähtevät kasvamaan.


Aamupäivänokosia otetaan rauhallisen rennosti, mutta kumpikin vielä omalla paikallaan parin metrin päässä toisesta. Mauno köllii nojatuolissa karvapedillä ja Eppu on selvästi ottanut sohvaa omakseen. Sinne tuli pienet oksutkin jo, joten peitto meni saman tien pesuun.


Eppu on valuva uninen kasa tyynynurkassa...


Alku hyvin, kaikki hyvin!

Kommentit

 1. Todella reippaan pikkukisun olette saaneet seuraksenne. Eihän tuollaiseen voi olla ihastumatta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo valuva Eppu :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä Eppu! Ihanan tarmokas ja rohkea, ei ihme, että Maunoa tyrmistyttää. Mauno-parka. :) Ihan kuin olisin meillä nähnyt samanlaista järkyttynyttä tuijotusta, kun pieni ja (tyhmän)rohkea tekee pokkana mitä haluaa... Vähemmästäkin jähmettyy vain huolestuneena tuijottamaan.

  Joka tapauksessa, hienon kuuloinen alku teillä! Hyvä!

  VastaaPoista
 4. Congrats, it's a boy!

  Hei mutta Maunolle pitää sanoa, ettei saa häiritä toista hiekkiksellä.

  Muuten kaikki näyttää menevän loistokkaasti :-D

  VastaaPoista
 5. Vautsi, tosi hienosti on mennyt. Meilläkin pienempi oli melko suhistelija tullessaan, mutta kyllä se sitten sai vähän kurmootustakin osakseen, kun rupesi pomottamaan.

  VastaaPoista
 6. Joo, Maunon kans on paljon jutskattu siitä miten annetaan toisten tehdä vessajutut rauhassa...

  VastaaPoista
 7. Hauska seurata miten Eppuli kotiutuu!

  VastaaPoista
 8. Kärpältä oli pienenä syöty vain toiselta puolelta muutamia viiksiä, mutta oli ne vähän surkean näköiset ja aika hitaasti (mutta varmasti) ne kasvoivat...

  Nyt (7 kk ikäinen kersa) on jo jonkun aikaa ollut kaikki viikset kasassa. Toisella puolella on muutama söpö valkoinen viiksikarva. Epun (tulevat) viikset on varmaankin mustat?

  VastaaPoista
 9. Juu, mustat viikset tulee savulle. Maunolla, eli hopeilla, on kaksiväriset, tyvestä mustat ja päät valkoiset. Suurin osa valkoista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!