Tyhjää täynnä

Ihan yhtäkkiä alkoi jotain tapahtumaan. Henkilökunta alkoi kantamaan kirjahyllyn sisältöä pois. Se tyhjeni ihan kokonaan.


Ei se mitään, tyhjänä siinä voikin kiipeillä jopa sisällä, eikä vaan päällä.


Mutta silti huolestuneet kansalaiset kysyvät, että mitä tämä tarkoittaa?

Kommentit

 1. No mitä se tarkoittaa?! On syytäkin kysyä, kyllä minäkin kysyisin, jos meiltä kannettaisiin kirjat pois. Tosin kissat ehkä kysyvät, että tarkoittaako tämä sitä, että hylly on nyt pysyvästi meidän kiipeilyteline. Sinne vielä pari kiipeilyköyttä ja lekottelutyynyä, ehkä juomakuppi, niin hylly on täydellinen.

  VastaaPoista
 2. Maunon ilmeet on kuvissa niin eläväisiä, ja osaat kuvata tilanteita niin osuvasti, että olen saanut monet naurut seuratessani blogiasi. Mukavaa kesän jatkoa Maunolle ja Epulle tietenkin myös!

  VastaaPoista
 3. Komppaan Jenniä: Mitä se tarkoittaa muuta, kuin väliaikaista(ko?) kiipeilytelinettä kissoille? Onko siulla joku huonekalujen siirtelybuumi meneillään, vai joku isompikin hanke?

  VastaaPoista
 4. Ei me kerrota. Näytetään sit kuvia kun on valmista.

  VastaaPoista
 5. Ai jestas kun nauroin ääneen. Ihania nuo hyllykuvat. :)

  Ja bongailin teidät moderncatista myös jo ennenkuin huomasin täällä.

  Mukava on seurata teidän elämää, huikkailinkin joskus aiemminkin jo, että meillä on kohta edessä toisen riiviön saapuminen ja sitä suuremmalla mielenkiinnolla olen teidän elämäänne blogitse syynännyt. Tänään se päivä on ja Riesa muuttaa meille muutaman tunnin päästä. Saa nähdä millainen sirkus saadaan aikaan. :D

  VastaaPoista
 6. Kumma juttu. Meidän kirjahyllylle on käynyt ihan samoin. Kirjojen joukkopakoa näyttää olevan liikkeellä enemmänkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!