Ilmastoitu amish-prinsessa ja rentoreiska

Mauno sai hieman ilmastointireikiä tötteröönsä toissailtana, heti kun henkilökunta löysi rei'ityspihtinsä. Valitettavasti pihdeilläkään ei pysty rei'ittämään koko tötsää, vain ala- ja yläreunan, mutta toivottavasti siitä on apua. Taukoja on myös pidetty.


Herra ei ole kovin tyytyväinen tötteröönsä, mutta pääosin tyytyy osaansa. Joskin hieman murjottaen, kuten tässä pahvilaatikoiden alle piiloutuneena.


Eppu sen sijaan ei paljon piilottele. Se on varsinainen rentoreiska ja nukkuma-asennoista voisi tehdä kuvakirjan.


Eilen henkilökunta ehti jo iloita pökälemuotoisesta kakkelista, mutta tänä aamuna oli taas plöröä. Nyt Eppu on pelkällä liharuualla, josko se auttaisi. Maunon ruuat on nostettu korkealle ja niitä ei saa maistella.

Kommentit

 1. Tuli tuossa eilen mieleeni, että kai noita eläinten tötsiä suunnittelevat jotkut sadistit, kun eivät osaa ajatella eläimen kannalta asioita. Tötsä voitaisiin tehdä jäykästä muoviverkosta ja vähintäänkin reijitetystä LÄPINÄKYVÄSTÄ muovista. pitäähän eläimen nähdä sivuilleen ja taakseen ilman, että pitää kääntää tötsäistä päätä. Jos näet siinä tötsässä valmistajan nimen, tai jos joku muu tietää, niin soittakaa sinne ns selkokielinen puhelu ja kertokaa kokemuksista ja esittäkää parannusehdotus. Usein se auttaa asioissa. Nimim Kokenut Tosi mummo

  VastaaPoista
 2. Hmm... ainakin ne ämpärit mitä meidän koirilla on ollut, ovat olleet läpinäkyviä.

  VastaaPoista
 3. Mustissa & Mirrissä olen nähnyt myytävän sellaisia pehmeitä, vähän neopreenimäisestä materiaalista valmistettuja suojakaulureita. Eli kyllä sellaisiakin on markkinoilla. :)

  VastaaPoista
 4. Ei tässä oikein muuta voi kun toivotella pikaisia paranemisia prinsessalle ja reiskalle. Maunon ilme ei vaikuta kovin ilahtuneelta. Mutta kun nyt malttaa kunnolla parannella varvasta, niin eiköhän teillä kohta ole taas enemmän vauhdikkuutta ja iloa leikeissä :)

  VastaaPoista
 5. Onhan Eppulilta tutkittu giardia? Toinen kissamme myös pentuna piereksi,koska kasvattava käski liian aikaisin ruokkia aikuisten rualla,kun vaihdoimme pentujen ruokaan, piereskely loppui.

  VastaaPoista
 6. Giardia on negatiivinen. Trichomonaskin on todettu vain pentujen äidiltä, joten ihan satavarma se ei ole, että Eppulillakin se olisi, mutta oletettavaa. Siihen vaan ei saa Suomesta lääkettä, eli se poistuu sitten aikanaan.

  VastaaPoista
 7. Vieläkin palaan tuohon pönttöasiaan: Illalla näin Ilta-sanomien lemmikkikuvissa kissan, jolla oli kai hyonteis- tms verkosta tehty kauluri kaulassaan. Sepä olikin fiksu idea ja siksi Maunon ja toivottavasti monen muunkin kissan ja koiran helpotukseksi kirjaan sen nyt tähän.:) (siis Tosi mummo)Uskoisin sen toimivan, koska se oli käytössä.

  VastaaPoista
 8. Voi heitä! Maunu Ladonlukko & Eppu Normaali ;)

  VastaaPoista
 9. Auttaisiko talkki kosteuden kertymiseen tötsän ja kaulan väliin? (Voiko eläimille käyttää talkkia?) Pikaista toipumista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!