Leipuri ja ilmaleipuri

Hohhoijaa. Ei puutu päivistä - ja öistä - vauhtia.

Viime yönä koettiin ensimmäinen kunnon yöralli. Henkilökunta heräsi viiden ja kuuden välissä armottomaan rallittamiseen, sängyn alla painimiseen ja veretseisauttavaan rääkymiseen. Toivottavasti alakerta ei herännyt. Ei meillä tapettu ketään. Samoissa merkeissä oltiin menty nukkumaan yhden maissa. Yöllä on niin paljon kivempi rallittaa kun on viileää. Eihän se henkilökuntaa niin paljon haittaa kun voi nukkua puoli yhteentoista, mutta toivottavasti meno rauhoittuu kun työt alkavat...

Tässä päivän liikkuvan kuvan osuus, taistelua ja leikkiä. (Ja ihana nariseva zoomi.)Luonne-eroja poitsuilta alkaa löytymään. Siinä missä Mauno oli pentuna vierikissa, on Eppu sylimiehiä. Ja olkapääkissa. Jos Eppu ei tunge syliin nukkumaan, se on sohvatyynyn päällä, mieluiten niin että pää on henkilökunnan olkapäällä.


Viime yönä Eppu löytyi myös tyynyltä. Mauno ei ole koskaan tykännyt nukkua vyötärön yläpuolella ja hyvin harvoin se edes nukkuu sängyssä.

Eppu on myös oikea leipurikissa. Se tarpoo jaloillaan koko voimallaan. Maunon leivonta taas on ollut tassujen aukomista ilmassa. Liikkistä.


Vielä ei nukuta vierekkäin, mutta henkilökunta uhmasi kohtaloa ja nosti nukkuvan Epun sylistään nukkuvan Maunon viereen nojatuoliin. Katastrofia ei syntynyt, mutta ei siinä kovin kauaa Mauno viihtynyt. Sen jälkeen Eppu jäi tyytyväisenä omassa ylhäisessä arvossaan hallitsemaan valtaistuinta.


Eppu onkin rentojen nukkuma-asentojen ekspertti.


Ei sen puoleen, etteikö niistä muutkin osaisi nauttia...

Kommentit

 1. Aivan ihanat koivet roikkuvat sohvanreunalta! Mauno-herralla on näköjään vielä pasmat hieman sekaisin, kun toinen on niin pieni... Kyllä se siitä tasaantuu ja sitten nähdään, kuka on kukko tunkiolla. ;c)

  VastaaPoista
 2. Rento-Eppu <3
  Sylikissoja ovat myös sisko ja veli, jotka tunkevat syliin yhtä aikaakin nukkumaan. Alkaa jo olla hieman ahdasta.

  VastaaPoista
 3. HA! Ei se juoksu siitä mihinkään lopu - se yltyy! Onni onnettomuudessa etä on juoksua rajoittavat helteet ja loma päällä, saat kerättyä voimia siihen todelliseen syksyn temmellykseen ;D... Terv.Nimim. "kokemusta on"

  VastaaPoista
 4. Voi että ne on ihania! Ja äänet ja rallit tuttuja :)

  VastaaPoista
 5. Helteet tuntuvat rajoittavan rallia vain päivällä, päivä goisataan umpiunessa.

  Kuinkahan nopeasti me saadaan ensimmäinen varoitus?

  VastaaPoista
 6. Mukavasti on poikien tutustuminen näyttänyt lähtevän liikkeelle. Täytyyhän sitä henkilökunnalle järjestää yöllä viihdettä, ettet pääse liikaa tylsistymään. Eikös teillä kuitenkin ole vanha kivitalo, joten ehkä jokainen vieno maukaisu ei kuulu napuriin.

  VastaaPoista
 7. Juu ja meillä on myös lautalattiat, että ravaaminen kuuluu hyvin alas. Alakerran naapuri tosin kuoli keväällä, että nyt siellä on uudet asukkaat, joita en onneksi ole vielä nähnyt eivätkä siten oletettavasti tunnista myöskään meikäläistä.

  Seinänaapurina on mukava vanhempi rouva, jonka toinen korva on onneksi kuuro. Olemme ystävällisissä väleissä. :D

  VastaaPoista
 8. Lumoavat silmät Epulla, upeaa! Ja oikein hassuttelija taitaa siitä pojasta tulla, jos nukkumisasennoista mitään voi päätellä :D

  VastaaPoista
 9. Silmäthän ei ole vielä valmiit väriltään vaan niistä tulee sellaiset karviaisenvihreät, nyt ovat vielä vihertävänruskehtavankellertävät. Vasta puolentoista vuoden ikään pitäisi silmien väri olla valmis. Maunollakin on edelleen hieman kesken.

  VastaaPoista
 10. Voi lutuna! Ei pikkuheppu näytä olevan moksiskaan pienestä sakinhivutuksesta ;)

  Annat nyt niille naapureille tämän login osoitteen, eiköhän nekin ole kohta niin Mauno&Eppu faneja etteivät viitsi pikku äänistä välittää :D

  VastaaPoista
 11. Eppu on niin PIÄNI!!! Ja rento...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!