Mauno-eno on vähän väsynyt

Mauno on lähentynyt Eppua selvästi ja tänään on muutamaan otteeseen Eppu saanut jo enoltaan kokovartalopesun. Eppu ei ole siitä ollut ihan hirvittävän innostunut, mutta kun se on pyrkinyt pois, on Mauno painanut sen isolla tassullaan takaisin paikoilleen ja jatkanut pesua.

Painimista on tietysti jatkettu myös. Myös viime yönä, tosin hieman pienemmällä volyymilla kuin edellisenä.


Epun nukkumapaikaksi on vakiitunut sohvan selkänojatyynyjen päällystä, mieluiten niin että henkilökunta istuu vieressä ja tarjoaa olkapään joko nojattavaksi tai persuuksille. Henkilökunta on esittänyt toivomuksen, että mielummin pääpuoli olkapäälle, sillä Eppulilla on pieniä vatsavaivoja ollut, jotka aiheuttavat jonkinasteista kaasuongelmaa...


Elo alkaa asettumaan rauhallisiin ja vähemmän rauhallisiin uomiin, niitä kynnetään eteenpäin vielä viisi viikkoa lomalla ja sen jälkeen poikaset kahdestaan päivät.

Kommentit

  1. Ei ihme, että enoa väsyttää, pitäähän sen opettaa talon tapoja, pestä pikkuinen ja vielä vähän painiakin. Meillä meni varmaan ensimmäinen viikko niin, että kun Cisu pääsi lepäämään pikkusähläriltä, se nukkui suunnilleen tajuttomana. Väsyttävää on vanhemman kissan rooli! Onneksi väsy on sittemmin helpottanut, vaikka vanhempi tuntuu edelleen nukkuvan enemmän.

    Hmmm, myös alun kaasuongelmat kuulostavat tutuilta ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!