Kolmas kissa

Meille tuli torstaina kolmas kissa talouteen. Jos siihen piirtää täplät niin se voisi olla vaikka se kolmas mau-värivariaatio eli pronssitäplikäs. Oranssi mau tuli Tallinnasta Mustan ja Harmaan ihmisen kyydissä.


Maunoa kolmonen jännitti niin että piti pitää unissaankin Epun hännästä kii.


Oikeasti poitsuja ei kiinnostanut hieno tuliainen yhtään - eikä kuulemma kyllä Mustaa ja Harmaatakaan.

Joskus ne ei ymmärrä hyvän päälle.

Kommentit

 1. Pakko kommentoida yhtä edellistä postausta, jossa metsästettiin jotain muurahaista. Olen vuosia katsonut kaikenlaisia kissakuvia täällä netissä ja iloinnut niistä. Kuitenkin PARAS KISSAKUVA mielestäni ever, on kuva, jossa tumma kissantassu kynsineen hiipii tulemaan tuolinselustalle. Siinä on kuvattuna kissan tärkeimmät ominaisuudet varsin onnistuneesti ja kuvaavasti. Kiitos kuvasta ja kaikista muistakin kuvista. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, saitteks tekin samanlaisen möykyn? MITÄ ihmiset oikein aattelee? Ois ollut vaik elävä hiiri... tai tirppa... tai muurahainen. Kai tommosta oranssia kaveria voi käyttää edes tyynynä, liekö siitä muuta iloa. Phöööh.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anonyymi. Vinkkinä muuten että niihin vanhempiinkin postauksiin voi edelleen kommentoida, niistä tulee sähköposti-ilmoitus, että kyllä nekin huomataan.

  M&H, joo, ei ne ajattele. Vissiin.

  VastaaPoista
 4. Jos se kolmas kissa ois ollut oikea kissa, ei varmaan ois jäänyt huomaamatta... Meilläkään ei ole enää pehmolelut kiinnostaneet Cisua, kun sai elävän pehmon könitettäväksi. Mikä siinä onkin, että esim. sukka tai huivi voi olla ihan hyvä lelu vieläkin, mutta oikea pehmolelu, jota saisi luvalla könittää, ei tietenkään ole.

  t. Nimim. Aamulla rapinaa ihmetellyt: takkini oli raahattu keskelle lattiaa, sen päälle tuotu kännykän laturi ja sekä takkia että laturia oltiin kovasti tuhoamassa. Että sellaisia leluja meillä. Ei pitäisi ottaa kissoja tai unohdella tavaroitaan mihin sattuu. Kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!