Hortonoomipalvelu Kekki & Poika

Vaikka veljekset ovatkin osittain hyvinkin erilaisia, puutarhaharrastus yhdistää heitä. Mauno oli pienenä enemmän kiinnostunut mullasta, mutta Eppu on selvästi keskittynyt vihreään osioon ja lehvästön rämppäämiseen. Tästä on henkilökunnan kanssa hieman keskusteltavaa vielä.

Kukkien kastelu sen sijaan on molemmista äärimmäisen mielenkiintoista. Kun henkilökunta ottaa kastelukannun käteen, se tietää actionia.


Joskus puutarhahommissa tulee myös sanomista...


Illalla Mauno chillaa vehnäpellon kupeessa tiluksiaan katsellen. Samalla voi kätevästi haistella ulkoilmaa raollaan olevasta keittiön ikkunasta.


Pojat osoittivat taas tänään täydellisen mau-luonteensa. "Suhtautuu vieraisiin rennon välinpitämättömästi." Todellakin. Pari ystävää oli vieraisilla Eppua moikkaamassa. Eppu nukkui suurimman osan ajasta, retkottaen omalla paikallaan sohvatyynyn päällä ja Mauno kierteli parin metrin etäisyydellä ja pötkötteli lattialla toimintaa laiskasti valvoen. Piiloon ei mennä, mutta syliinkään ei tungeta. Jatketaan omaa elämää ja chillaillaan, vieraat menee siinä sivussa.

Kommentit

 1. Hih, hyvin tutun kuuloista! Jos meidän kissoihin haluaa tehdä vaikutuksen, kannattaa kastella kukkia... Ja sama myös meillä, Iso oli pienenä kiinnostunut mullasta, mutta Pieni on siirtynyt suoraan lehtien käpälöintiin ja pureskeluun.

  Henkilökuntaa ja hänen vieraitaan ajatellen ihan kätevää tuo maumainen rento välinpitämättömyys. Voi jopa ehkä jutella ihan ihmisten juttujakin, kun kaikki aika ei mene sylissä ja ympärillä singahtelevien showkissojen katseluun. Meillä etenkin kun Cisu oli vielä yksin, se tuntui välillä ihan suuttuvan, jos HÄN ei saanut kaikkea huomiota.

  Epun rentous taitaa kyllä silti olla ihan luokkaansa! On kyllä aika iisin (ja unisen?) kuuloinen Eppuli-heppuli. :)

  VastaaPoista
 2. Sitä näyttää olevan liikkeellä, meidänkin pirpana tutkii lehtiosastoa mielummin :) Onneksi talon "vanhukset" on jättäneet puutarhanhoidon pääosin palvelusväelle.

  Kohteliaita teidän pojat kun antavat henkilökunnan hoitaa sosiaalisia suhteitaan rauhassa - kuitenkin tyylikkäästi ihailuetäisyydeltä :)

  VastaaPoista
 3. Onhan se kätevää tavallaan, että kissat jatkavat elämäänsä kuin vieraat olisivat ilmaa, mutta se ei ole kovin viihdyttävää silloin kun vieraat tulevat nimenomaisesti katsomaan kissoja...

  VastaaPoista
 4. Vieraitten pitää olla AKTIIVISIA ja käydä kimppuun vaan! Mää tierän.

  Teikäläiset on taas moderncatissä. Päheetä! *high five*

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!