Ruokapostia

Henkilökunta heräsi eilen ovisummerin soittoon tasan kello kahdeksan. Summeria soitettiin piiiitkään ja hartaasti, ainakin kolmeen kertaan. Valitettavasti summeri ei ole ainakaan kahden ja puolen vuoden aikana toiminut, tällä hetkellä se toimii niin että asuntoon kuulee, että summeri soi, mutta täältä ylhäältä ei voi painaa ovea auki. Laitos on kuulemma niin vanha, ettei siihen saa enää varaosia, joten korjaus on vähän niin ja näin.

No, jos herää summeriin, ei reaktionopeuskaan ole sitä luokkaa, että ehtisi pinkomaan alaovelle. Kunhan nyt edes havahtui jonkinlaiseen pirinään, yritti hahmottaa mikä se on ja sen jälkeen jatkoi pari tuntia unia vielä. Sitten myöhemmin päivällä tuli mieleen että kas, sehän oli varmaan meidän Zooplus-tilaus. Ihanaa, kun näistä ei posti ilmoittele etukäteen, käypä vain kokeilemassa josko joku olisi kotosalla. Kiinnostaisi tietää, minkä verran posti ajelee turhia kilometrejä tällä hakuammuntatekniikalla, kun varmaan pääsääntöisesti ihmiset eivät virka-aikaan kotosalla paljoa ole. Sehän olisi jo liikaa, että tiedusteltaisiin koska sopii tulla tuomaan...

Mutta tästä hasardista johtuen henkilökunta puuskutti sitten kävellen tänään postista 17,289 kg kissanruokaa kaljakärryillä perässään vetäen.

Paketti oli tietysti äärimmäisen kiinnostava, se piti haistella joka nurkasta.


Ja voi mikä aarre sieltä sisältä paljastuikaan!


Pikku-Pippurinkin piti tutkia, että mikä juttu tämä nyt on, mistä niin tohistaan.


Mäykysen suosittelemana tilasimme myös Wubba Kong -hiiren, ja se olikin Maunolle mieleinen. Sitä piti heti nuolla, repiä ja antaa takajalkatömpsötystä.


Eppuli ryntäsi heti painiapajille ja sai sekin vähän kurmuutusta.


Paketista askarreltiin häthätää poitsuille linnake, ja Eppu tietysti hiffasi homman nimen heti.Mauno ei ihan mahtunut ikkunasta sisään.

Kommentit

 1. LAATIKKO!! TE SAITTE LAATIKON!!!! MAKEINTA IKINÄ!!!

  VastaaPoista
 2. Meillä ihan sama juttu tänään. Paitsi että meidän ovikello ei toimi ollenkaan, joten isäntä oli nukkunut ns onnensa ohi ja allekirjoittanut sai työpäivän jälkeen hakea paketin postista. Se oli ihan tuhannen päreinä, iso aukko kyljessä, purkit lommoilla, mutta ihme kyllä mitään ei puuttunut. Ja nyt meilläkin on laatikko!

  VastaaPoista
 3. Ja meillä ei ole pelkästään laatikko, vaan meillä on vihreät rapisevat narutkin taas! Mahitsua!

  VastaaPoista
 4. Noita lähetyksiä pystyy onneksi seuraamaan aika kätsysti netissä ensin dhl.de sivustolla ja sitten kotoisen postin sivuilta. Saapumisajan voi arvioida samaksi päiväksi kun paketti on lajiteltu kotipaikkakunnalla. Muuten ei meilläkään varmaan ikinä oltaisi paikalla noukkimassa pakettia läkähtyneeltä postipojalta (kolmas kerros, ei hissiä ja paketit tosiaan semmosen 20 kg).

  VastaaPoista
 5. Täälläkin odotellaan ensimmäistä tilausta kuumeisesti. Hyvällä tuurilla saan minäkin raahata itse kaikki kolme paketillista ruokaa+hiekkaa kotiin.
  Viimeinen kuva on ihan paras :D Mutta eihän Mauno ole pläski - Maunolla on vain ihana suloinen pömppis!

  VastaaPoista
 6. No ei olisi paljon auttanut vaikka olisi tiennyt päivän, täältä ei ole mitään mahdollisuutta ehtiä alaovelle vaan pitää saada kontakti tuojaan että voi antaa koodin. Kun se summeri ei toimi eikä ole minun aikanani koskaan toiminutkaan.

  Ja se ei kyllä ole Maunon pömppis joka siinä luukulla pullottaa vaan etujalan yläosa, ikkunasta ei mahtunut sisään kuin kaulaan asti pää.

  VastaaPoista
 7. Musta on ihana kun posti tuo nykyään paketit kotiin! Tosin mä olen yleensä aina kotona siihen aikaan. Vaikka ei olisi huono idea jos posti ilmottaisi vaikka tekstiviestillä edellisenä päivänä, että tulossa ollaan.

  VastaaPoista
 8. Se etukäteen ilmoittaminen maksaa enemmän, tätähän on moneen kertaan Zooplussalta kysytty.

  VastaaPoista
 9. Kollokin sai Wupan narun ja kepin päässä. Yllättävän kestävän tuntuinen lelu.:D Kollo kun yrittää ensimmäisenä suolistaa kaikki kangaslelut.

  VastaaPoista
 10. Wau, koko laatikollinen RUOKAA!

  Miten muuten sinulla on mennyt nuo Zooplussan tilaukset? Onko maksamien ja lähetykset hoituneet ongelmitta? Itse olen pohtinut, josko joskus tilaisi jotakin tuosta kys. nettikaupasta.

  VastaaPoista
 11. Meillä on mennyt Zooplussan tilaukset vallan mainiosti. Ei mitään ongelmaa ja nytkin tuli alle viikossa paketti. Ainoa miinus on toi kotiintuonti, mutta se on tosiaan Suomen Postin ongelma. Mä en voin ymmärtää, että on halvempaa ajeluttaa Postin työtekijöitä ympäri kaupunkia kuin kilauttaa, että koska oltais kotona.

  VastaaPoista
 12. Koska DHL hoitaa kuljetuksen on eka toimitus/sen yritys heidän puolestaan. Ja jos ei onnistu, niin vievät paketin postiin, ja sit tulee se lappu. Että ei se kotomaan posti ole tässä syyllinen:)

  VastaaPoista
 13. ^on sitten varmaan ihan paikkakunnasta kiinni, koska kyllä meille Zooplussan kotiinkuljetuksen tuo ihan Itellan pirssi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!