Matsia laatikon herruudesta

Tässä pieni videonpätkä poikien tutustumisleikeistä - ei oikein voi sanoa kumpi on niskan päällä. Eppu on yli puolet pienempi kooltaan, mutta pistää vastaan vähintään yhtä paljon. Ja Mauno on selvästi innostunut leikistä. Pitää jatkaa ja jatkaa ja jatkaa ja vielä vähän kokeilla irtoisko täppiä...Ja sitten leikin jälkeen tulee uni. Nyt nukkumaetäisyys on 20 cm ja mahdutaan jo samalle lattiatyynylle.


Eppu pieni pupulainen:

Kommentit

 1. Ei ole mikään turha tirppa tuo nuori herra Eppu. Ja sie et varmaan telkkaria ihan just tarvitse, tuohan on viihdyttävää kuin mikä! Oskarin arvoista näyttelyä!

  VastaaPoista
 2. Eppu on jo ihan kotonaan :D Mahtavan rohkea poika todellakin! Mauno kyllä selvästi jo nauttii jännistä leikeistä. Kisulla oli samanlainen ärsyyntyneenjännittyneenonnellinen ilme naamallaan kun huomasi että hei, tuon kanssa voi leikkiä ;D
  Henkilökunnalla on mahtava action-leffa 24/7 siellä nyt - ei kait sitä muuta ehdi lomalla enää tekemäänkään kun tommosta pääsee seuraamaan :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat leikit pojilla!! Ja onnea uudesta ihanasta perheenjäsenestä! Tullut jonkin aikaa jo seurattua tätä sun blogia ja pakko kyllä myöntää että joka päivä on pitänyt käydä tarkistamassa tilanne! Suloisia ovat kyllä molemmat!!

  VastaaPoista
 4. Tuo on yks maailman hilpeimpiä videoita! Yhtä paljon olen viime aikoina nauranut vain Meat Loafin literal verisolle http://www.youtube.com/watch?v=HTPko-aXvJM&feature=fvst

  Jestas että noiden tottuminen toisiinsa on nopeeta. Aina vaan tekee mieli onnitella ja onnitella lisää! Eppu rok! Maukka rok!

  VastaaPoista
 5. Mahtava video! Paras kohta on se, kun Eppu menee tyynylle ja Mauno on ihan, että mihin sä menit, kato, mä meen takas tänne laatikkoon! :D

  VastaaPoista
 6. Sanon vaan samoin kuin kissankasvattaja sanoi meille: niistä tulee pian parhaat kaverit! Elleivät jo ole?

  VastaaPoista
 7. Kyllä ne on kamuja ja tasaväkisiä! Loppupuolella Mauno oikein toivoo hartaasti, että tuu vielä leikkimään... Hetken mietin mikä tässä on hassun, erilaisen tuntuista verrattuna omien poikien leikkiin - äänet puuttuvat. Siis ei sähinää tai murinaa, vaan omat pojat kurraavat, kirraavat, mäykyvät, rääkyvät, maukuvat, ja vaikka mitä. Mutta ääntä lähtee vähän väliä, pitää tarkistaa mihin se kaveri jäi kun itte veti 100 km/h edellä olkkariin.

  VastaaPoista
 8. Kyllä tässä leikissä ääntäkin oli mukana, ei vaan kuulu niin hyvin videolla. Murinaa ja sähinää ja puhinaa ja Maunon mäkätystä.

  Selvästi leikki oli Maunon mielestä tosi kiva, se oikein pökki laatikkoa Eppua lähemmäksi että tule nyt leikkimään.

  VastaaPoista
 9. Hih, mainio Mauno, kävi hakemassa pikkujäbän takaisin leikkimään kun toinen lähti tauolle. :)

  VastaaPoista
 10. Kuten jo toisaalla totesin, käsittämätöntä miten hyvin ne tulevat toimeen tokana päivänä. Ja voi herranjestas mikä pieni tirppa, nyt kokoeronkin näkee! Milloin hullu kissatäti saa tulla iiiiison kassin kanssa käymään? 0:c)

  VastaaPoista
 11. Joo, tää on mennyt uskomattoman nopeasti ja helposti. Nyt tuolla vedetään sylipainia.

  Tietysti varmaan se auttaa, että Feliway puksuttaa seinässä.

  Käymään saa tulla koska vaan, kotosalla ollaan. Isot kassit tosin takavarikoidaan ovella. :D

  VastaaPoista
 12. Miten loistava leikki! Onnea uudesta perheen jäsenestä! Kyllä tätä on suurella mielenkiinnolla odotettu ja blogia käyty tiirailemassa joka päivä.

  VastaaPoista
 13. Feliwayta meilläkin oli kuukauden verran, en tiedä auttoiko se vai ei, kun ei ole mihin verrata. Joka tapauksessa teillä menee tosi hyvin. Katselin tuota videota uudestaan, ja tuli mieleen, että syynä voi olla a) sama rotu ja b) kaksi nuorta kollia, jotka selvästi ovat leikkikaverin tarpeessa. Meidän prinsessa kun ärsyyntyi niin s******sti kun kun tuollainen pieni sintti tuli meille säheltämään ja häntiä jahtaamaan. Maunon ja Epun leikissä ollaan selkeästi samalla linjalla. Minusta siitä näkee aika selkeästi, että Mauno on pomo - toistaiseksi. ;c)

  VastaaPoista
 14. Joo, olen ihan samaa mieltä, että suurimmat tekijät yhteisymmärryksen nopeaa löytämiseen ovat a) sama rotu ja b) kaksi nuorta poikaa. Maunohan on kuitenkin vain vuoden vanha, että tavallaan aika pentu sekin. Ja molemmat ovat myös leikattuja.

  Kyllä sama rotu tekee varmaan tosi paljon, kieli on heti samaa.

  VastaaPoista
 15. Minäkin olen varma (myös meidän kokemusten perusteella), että sama rotu, sukupuoli (tai -puolettomuus eli kastrointi) ja pieni ikäero auttavat. Hyvä, että auttavat, niin ihmisten ei tarvitse ihmetellä, että mitä tulikaan tehtyä. Voi vain katsoa ja nauttia. :)

  VastaaPoista
 16. Aivan mahtava meno! Ja Eppua ei tosiaan jännitä kyllä yhtään. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!