Kaksi lähestymistapaa lampaaseen

Koristeiden lisäksi meillä on myös oikeaa lammasta, Ikeasta ostettu talja. Pojat eivät pääse yksimielisyyteen sen käyttötarkoituksesta.

Maunon, aristokraattisen linnanherran, mielestä se on mukavan lämpimä takamuksen alla kun katselee ikkunasta ulos vaikkapa puluja.


Epun, rahvaan talonpojan, mielestä se on saalis, joka pitää tappaa.


Siispä meidän lammas asustelee pääosin kaapissa ja pääsee vain väliaikaisesti sieltä ulos. Koska henkilökunta ei jaksa koko ajan olla kieltämässä Eppua eikä jaksa kuunnella sitä repimistä ja raastamista.

Kommentit

  1. Meillä on Poro. Norjasta ostettu käsienlämmitinrulla. Pojat ovat tavanneet sen kokonaiset kaksi kertaa, korkeintaan minuutin kerrallaan. O__o

    Teiltä löytyy sentään yksi aristokatti ;D

    VastaaPoista
  2. Viitaten aikaisempiin lammasjuttuihin, voinet päätellä, millainen meidän lampaantaljatilanne on. Ensin vaikutti siltä, että lampaantuhoaja-Totokin voi elää lampaantaljan kanssa, mutta pian ilmeni, että EI voi, se syö sen. Huippu oli, kun erään työpäivän jälkeen sohvapöydällä odotti kaunis talvisommitelma: pienen oliivipuun oksat oli jyrsitty pätkiksi ja tyngistä roikkui lampaankarvaa!

    Ihan kiva, että on edes yksi aristokatti, mutta se voisi kouluttaa vähän paremmin rahvasta rymykattia...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?