Suuri sydän

Epulla on suuri ja hyvä sydän, se on nyt ihan lääkärintodistuksella todettu.

Viime viikolla kun kävimme rohinoiden vuoksi lääkärissä, otettiin keuhkoröntgen ja keuhkot todettiin normaaleiksi. Sen sijaan sydän näytti suurelta, joten varmuuden vuoksi suositeltiin sydänultraa. Tänään kävimme sitten ultraamassa Epun sydämen ja se todettiin suureksi ja hyväksi, ei siis mitään vikaa vaan oikein toimiva värkki pojalla rinnassaan.

Eikä Maunokaan suhissut kuin muutamaan kertaan kun tultiin kotiin.


Mutta meidän sydämet on kyllä nyt pakahtumaisillaan, kun luettiin Mansikan ikävästä kohtalosta. Ihan kamalaa. Lähetämme oikein lämpimät osanotot ja voimientoivotukset!

Kommentit

 1. Kiitos vielä osannotostanne. On aina piristävää kuulla, että ainakin muilla menee hyvin. Hienoa, että Epulla todettiin olevan niin vahva ja suuri sydän.

  VastaaPoista
 2. Eihän meilläkään vielä hyvin mene, Eppu rohisee edelleen ja syy on tuntematon, mutta se on pientä teidän murheen rinnalla. Voimia!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että Eppu on nyt ihan virallisesti suurisydäminen tyyppi, oikein sydämelliseltä Eppu onkin aina kuulostanutkin.

  Mutta täälläkin on ajatukset Mansikassa. Tuntuu vähän vaikealta kirjoittaa omista kissoista kun muualla on suuri kissasuru. :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?