Raatelupreferenssit

Jotta nyt ei ihan pelkästään Eppua syytettäisi raatelusta niin on toki myönnettävä, että Maunollakin on omat projektinsa. Mauno vaan ei ole kiinnostunut villasta tai muista luonnonmateriaaleista vaan vaatii tässäkin prosessoituja tuotteita (vrt ruoka: Eppu syö lihaa, Mauno teollista).

Muovi on Maunon raatelusuosikki numero yksi. Ja oikeastaan se melkein ainoa. Siellä missä on muovipussi valvomatta, on Mauno hampaineen.

Pojilla on yya-sopimus vessakaapien ovien suhteen. Mauno ei osaa niitä avata, mutta Eppu menee kaapin sisään ja potkii sieltä ovet auki. Näin Mauno oli yhtenä yönä päässyt kaapissa säilytyksessä olleiden hiekkasäkkien kimppuun. Ihanasti hiekkaa oli sitten pitkin olohuoneen lattioita (kuvasta saharaa on jo siivottu).


Koska oviin on vaikea saada lukkoa, henkilökunta rakensi ratkaisun, jossa puhdas hiekka on laatikossa ja sieltä sitten kuksalla täydennetään käyttölaatikkoon uutta hiekkaa. Eipä pääse Mauno repimään säkkejä.

Kommentit

 1. Näpsä keinot keksii - niin kissa kuin ihminenkin :-D

  VastaaPoista
 2. Jos kissojen kanssa aikoo säilyttää edes jonkunlaisen emännyyden ja oikeuden johtaa taloutta, on oltava tosi viisas. Harvat siinä pärjäävät eikä kukaan koko aikaa. Aina huomaa taaskin menneensä halpaan. Se siinä onkin oikeastaan mukavinta. :)
  Tietää Tosi mummo.

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne on fiksuja! Meilläkin tarvittaessa opetellaan ovien avaamista. Viimeksi tarve osoittautui kun olin muutaman tunnin myöhässä totutusta ruokinta-ajasta. Vuokko ilmeisesti päätteli kuolevansa nälkään jos ei omin toiminensa käy keittiön yläkaapista ruokaa hakemassa. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?