Kököttirastas

Mauno ei osaa olla rennosti koppa päässä vaan kököttää milloin missäkin. Selvästi nukuttaisi, mutta päätä ei voi millään laskea alas, kun siinä on se kamala koppa. Henkilökunnan syli on ainoa paikka missä voi kunnolla rentoutua, myös kaapin päällä oleva pesäkori on kelvannut muutamaan otteeseen, päivällä jopa Epun pylly pään tueksi.


Eppu käy välillä painimaan Maunon kanssa turhan riehakkaasti ja koska Mauno ei pysty antamaan kunnon vastusta, Eppu pääsee hyökkäämään selän takaa niskaan ja sitä Mauno ei voi sietää. Siitä tulee kunnon kivahdus, ja kitinää onkin kuulunut tänään useampaan otteeseen.


Taistelun tiimassa koppa myös lähti kerran päästä ja Mauno tietysti hyökkäsi pesemään itseään. Valitettavasti heti jatkui tassun nuolenta niin että se punoitti, joten eikun koppa takaisin päähän. Antihistamiinilla ei näin kolmantena päivänä näytä vielä olevan oikein muuta vaikutusta kuin kohonnut ruokahalu. Epunkin ruuat pitäisi vedellä.

Kommentit

 1. Onpa se Mauno-paran tassuvaiva nyt sitkeä! Kunpa se helpottaisi pian, pönttö päässä ei ole kissan kiva olla.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti syy Maunon kutinaan löytyy pian, ja olo helpottuu!

  P.s Mykkänen tuli tänään, tänks! :)

  VastaaPoista
 3. Fani täällä taas ...20. tammikuuta 2010 klo 20.03

  no niin... jo oli jompikumpi meidän kateista käyny tekemässä tuttavuutta Mykkäseen! Nyt siitä törrööttää muutama tupsu! Argh! Omapahan on vikani, kun jätin laukun lattialle. :)

  VastaaPoista
 4. No voi voi, onko sulla itselläsi huovutusneuloja? Sellaisella voisi koittaa siloitella tupsut takaisin pohjaan, jos ei kovin pahasti ole raadeltu.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?