Arkistojen kätköistä

Nyt kun on uusi kone ja uudet vehkeet, pääsee hieman videopuoltakin ronkkimaan. Mieleen muistui Maunon ensimmäisenä kotipäivänä (siis hakupäivästä seuraava päivä, ensimmäinen kokonainen uudessa kodissa vietetty päivä) kuvattu videopätkä, joka on editoimattomana ollut liian suuri verkkoon. Nyt sekin on yleisön nähtävissä.

Tässä siis Mauno, 12,5 viikkoa ja Oskarin, tuolloin juuri täyttänyt 4 vuotta, suunnittelema ja rakentama Pähkinäkone:Tämän videon maukunan kuullessaan Mauno ryntää aina paikalle huolestunein ilmein.

Kommentit

 1. Voi kun toinen on niiiin pieni! Ja iiiisot tassut hällä... :c)

  VastaaPoista
 2. Nii-i. Mihin se aika on mennyt? Voi vitsi kun mä piipitän täällä että mikä mussukka se on ollut...

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaisikohan Maunoa Facebook-jäsenyys?

  VastaaPoista
 4. Dihii!! :-)))))

  Hra Harmaa heräsi maukunaan sen verran että kohotti päätään. Tuumasi sitten että huijausta kumminkin, ja vaipui takaisin horteeseen.

  VastaaPoista
 5. Ei voi kun yhtyä muihin, Maunon on kyllä varsin valloittava yksilö. :) Maunoon olis kiva tutustua ihan oikeastikin, sen verran tiiviisti olen tätä blogia seurannut.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Mauno ei hirveästi välitä nettaamisesta mutta on kuitenkin Catbookissa, henkilökunta sitten Facen puolella.

  Tiina,
  Mauno on toiminut mau-esimerkkinä rodusta kiinnostuneille ja ottanut vastaan vieraita ihan reippaasti. Miinuspuolena on tainnut olla se, että sitä saattaa muuttua maun omistajaksi vieraskin aika helposti... vai onkohan se pluspuoli. ;)

  VastaaPoista
 7. Meillä säntäsi paikalle yks erittäin huolestunut mau mamma (Azi) tämän videon aikana. Ja koira alkoi haukkua.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Vaikka videon Mauno pieneltä näyttääkin nykyiseen kokoonsa verrattuna, niin luulen että tuossa videossa se on saman kokoinen, ellei suurempi, kuin meidän Kärppä Josefiina nyt (reilu 4 kk). Noh, ehkä Maun ja tosipienen kotikissan jälkeläisten kokoeron kuuluukin olla huomattava. Silti tulee mietittyä, että jääköhän tää pikkuneiti ihan kääpiöksi, vaikka se syö kuin hevonen.

  VastaaPoista
 10. Mauhan ei ole mikään kovin iso kissa, se on sellainen hoikan mallinen koipeliini, jolla on ehkä raameja enempi kuin kiloja. Ei Mauno nyt "aikuisenakaan" paina kuin vähän yli 4 kg. Tytöt tietysti jäävät selvästi pienemmiksi (keskiarvollisesti aikuiset mau-kollit ovat 4-6 kg ja tytöt 3-5 kg). Mauno on ikäänsä suhteutettuna juuri hyvä, siellä aikuisen alarajalla, kun on iällisestikin aikuisen alarajalla. Ei siitä varmaan mikään iso kollinroikale tulekaan, tuolla nirsoudella ei paljoa pääse lihomaan.

  VastaaPoista
 11. Maunon setäpuoli Onni Manninen osallistui eilen punnituskilpailuun kun olimme näyttelemässä. Coonien joukossa ei paljon säälipisteitä lyhytkarvoille jaettu, mutta luultavasti Onni olisi voittanut lyhytkarvasarjan 5805g lukemallaan. Siihen mittaan mahtuu jo kyllä muutakin kuin muskeleita.

  VastaaPoista
 12. Jestas, Onnihan on varsinainen köllikkä! Mauno on ihan hintelä neitipoika isoihin poitsuihin verrattuna. Eikä tällä syömisellä kyllä niitä kiinni saa.

  VastaaPoista
 13. Vitsi nämä uudet videot ovat kyllä kivoja, kertovat enemmän kuin tuhat kuvaa :-D Naureskelin aikaisemmalle pallon pudottelu -videolle..olis hauska tietää, mitä Maunon päässä siinäkin liikkuu :-D

  Mauno on kyllä ollut niiiiin söpö pienenä!!

  Silla

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!