Iloinen ateria

Kaikki talouteen kulkeutuvat pahvilaatikot ja tötteröt pitää hyödyntää, ainakin sen hetken mitä ne kestävät. Happy Meal -laatikko ei toimi kovin hyvin nappulakätkönä. Sen pohja falskaa ja sitäpaitsi sieltä ei joudu kovinkaan paljoa koukkimaan kun sisään mahtuu puoli mauta.


Jos ei mitenkään sairaan oloinen ollut Mauno viikonloppuna, kuolahanaa lukuunottamatta, niin ei ole tänäänkään. Täällä on ollut töistätulon jälkeen varsinainen riehupelle vastassa, liekö sitten syynä pitkästyttävä päivä henkilökunnan oltua töissä ensimmäistä kertaa melkein kahteen viikkoon. Koko päivän on saanut köllötellä rauhassa, vihdoin, niin nyt voikin sitten ottaa spurtteja.

Mauno hyödyntää täysillä asunnon läpitalon sijaintia ja leveitä ikkunalautoja. Kun toisessa ikkunassa vilahtaa lintu, voi hyvin ottaa spurtit läpi asunnon toiselle ikkunalle. Ja taas toiselle. Matkalla ehkä piipahtaa kirjahyllyn päällä, tolppaa ylös noin 1,4 sekunnissa ja toisesta päästä loikkien alas.

Juokseminen on ihanaa.

Joissain lähteissä mainitaan egyptin maun olevan nopein kesykissarotu ja sitä ei ole vaikea uskoa hepulin yllättäessä. Olispa kiva saada maukulainen joskus juoksemaan radalle ajanottoon.

Kommentit

  1. Hienoa, elämä siis maistuu taas kuivinkin suin. ;c)

    VastaaPoista
  2. Hi hii laatikkopää :) Onneksi ab-kuuri teki tehtävänsä ja kummakuola loppui.

    Meillä nopeuden esteenä ovat vain huonekalut ja no... seinät. En ymmärrä miten noilla molemmilla on koordinaatio niin onneton että juoksentelevat päin mitä sattuu, kolina vain käy ;)
    Maunon nopeusennätys kiinnostaisi meitäkin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!