Mainosmies M. Maugula


Edustaja Mauno G. Maukula ei ollut oikein edustustuulella eilen potentiaalisen tulevan mau-henkilökunnan tullessa visiitille. Edustaja oli juuri saanut iltapäiväriehunnat suoritettua ja oli tekemässä pesää päiväunille Linnan katolle, kun ovikello soi.

Vieraat toivat mukanaan hienon lelun, jolla Mauno yritti jäädä eteiseen leikkimään omassa seurassaan, mutta se riivittiin mukaan seuroihin olohuoneeseen. Seurasi laiskaa leikittelyä ja hang-aroundia, jota rotukuvauksessa kuvaillaan sanoilla "rennon välinpitämätön suhtautuminen vieraisiin". Seurasta ei toki voinut poistua kahta metriä keskipistettä kauemmaksi, vaikka varsinainen temppuilu ei innostanutkaan. Tolppakiipeilystäkin näytettiin vain laiska versio.


Temppuesittelystä loppunumeroksi päätyi peitteen alla möyriminen, jonka loppuhuipentuma oli silmien lupsahtaminen kiinni ja uni. Edes ovelle ei jaksanut Mauno saattaa vieraitaan, vaikka normaalisti sekä vieraiden vastaanotto että poistuminen pitää suorittaa henkilökunnan sylistä käsin, jotta herra ei tunkisi ovesta ulos.

Väsynyt mainosmies antoi kaikkensa ja jäämme toivomaan että saamme uuden blogimaun. ;)

Kommentit

  1. Itsekin olen Egyptin mauta miettinyt. Vaikka meillä jo kolme kissaa onkin... Ainakin teidän Mau on hieno yksilö. (:

    VastaaPoista
  2. Mauno vakuutti ainakin meidät ja viimeistelyn teki uusi blogimau live-esiintymisellään eli mau-poika muuttaa manskulle ensi sunnuntaina!:)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uudesta palleroisesta - ja osanotot Hysselle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!