Yksi lensi yli käenpesän

Henkilökunta ja Mauno saivat pääsiäisenä Oskarilta, melkein 5 vee, kolme hienosti maalattua munaa. Ne kuljetettiin varovasti munakennossa kotiin ja laitettiin keittiön pöydälle koristeeksi. Maunon mielestä ne olivat kivoja - pudotella lattialle. Ja eihän muna sellaista kestä. Kaikki menivät säpäleiksi, yksitellen ne tiputeltiin pöydältä alas.

Henkilökunta kekseliäästi ajatteli, että jospa joku vastaava toimittaisi munan virkaa ja olisi ihan yhtä kivaa. Pingispallot! No, ei ne ihan yhtä kivoja ole, mutta voihan niitä joutessaan tiputella lattialle noukittavaksi.


Henkilökunta päätti näin lomalla ollessaan kokeilla myös videon kuvaamista. Hiukan vaati tupulointia sen saaminen yhdeksi pätkäksi, kohtuulliseen kokoon ja verkkoonkin, mutta siellä se nyt on, Maunon ensimmäinen juutuubi!

Kommentit

 1. Hyvä Maukka! Nyt sen verran säätöö vielä, että sun pitää tajuta mennä jahtaa sitä palloo! Nyt sä vaan syötät. Mut hei, mahtava alku! Kyl susta vielä videotähti saadan!

  VastaaPoista
 2. Häh?!? Jahtaan? Täällon palvelusväki sitä varten että ne nostaa pallon takaisin koriin. Pointti on siinä tiputtamisessa, junou.

  VastaaPoista
 3. Hei, meil palvelusväki osaa heittää ton pallon sillein korkeelta ja kovaa, että pOmPpIi kivasti ja sit sitä voi jahda hiiiiiiiirveen lujaa.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa nähdä Maunoa ihan livenä, elävässä kuvassa!

  Vinkkinä: olisi kiva joskus kuulla, miltä maun ääni kuulostaa. Olen kuullut mm. itämaisten rääkymistä, maatiasten muikumista, omien kattien kaikki mahdolliset äänivariaatiot, jne., mutta en koskaan egyptin maun ääntä. Jos siis joskus saat aikaiseksi ja Mauno on suostuvainen, laitapa ihmeessä ääniesimerkkejä tänne blogiin. :)

  VastaaPoista
 5. "Mauno-tissa!" totesi lapsi. Tänään on katsottu aika ahkerasti kissakuvia.

  Äänistä tuli mieleeni, että toimiiko muilla edellisen videon äänet? Minun koneestani kuuluu pelkkää rahinaa.

  VastaaPoista
 6. Meillä toimii kyllä ääni, tosin videossa ei paljon muuta äänen puolesta tapahdu kuin pingispallon pomppiminen lattialle - ja jos koneen äänet on turhan kovalla niin henkilökunnan huohotus (joo, vois opetella videon kuvaamaan käsivarrenmitan päästä katseluruudusta tähdäten eikä huohottaa kameraan...).

  Mauno on vähän huono antamaan ääninäytteitä, se on kyllä kova juttelemaan, mutta useimmiten sitä on aika vaikea ennustaa koska juttua tulee. Ääni on enemmän "mau" kuin "miau", sellainen keskikorkea, tai -matala, ei piipitys mutta ei itämaistyyppinen sumutorvimääkinäkään.

  Mauno ei välitä kyseisen pallon heittelystä, sen hauskuus on siinä että se pompotellaan ulos kiposta ja tippumaan lattialle.

  VastaaPoista
 7. Sori, sanoin huonosti. Pingpongvideon äänet kuuluu kyllä, mutta teurastusvideo on pelkkää rahinaa.

  VastaaPoista
 8. Joo, siinä teurastusvideossa ei ole ääntä kuin rahina, siellä on kamera rikki eikä ota ääntä. Eli ihan oikein "kuulet", ei pitäisi muuta kuuluakaan.

  VastaaPoista
 9. Heheh, Mauno on oikea veijari.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!