Hanaa... eiku hana kii!

Vesihanat ovat menneet kiinni. Eilinen kuolatulva on päättynyt. Joko aiheuttaja on muutenvaan väistynyt tai sitten antibiootti alkoi tepsiä nopeasti. Suussa näkyy edelleen rakkuloita, mutta kuolaa ei tule enää. Ruoka, leikki, uni ja vessakäynnit toimivat kuten ennenkin, vettä ei enää lotkoteta eiliseen malliin.

Kuolaa tuli vielä illalla aika reippaasti. Tapamme mukaan pötköttelimme päällekkäin sohvalla viimeisen tv-ohjelman puolilleöin (Maunolla usein nukkumatti vie yhdeltätoista viimeistään ja se nukkuu henkilökunnan syliin, tai siis päälle...) ja siinäkin oli vielä pidettävä herra pyyhkeen päällä nukkumassa, muuten olisi henkilökuntakin ollut litimärkä.


Henkilökunta jäi sitten varmuuden vuoksi sairaan lapsen hoitovapaalle kun ei eilen vielä päivällä tiennyt mihin kunto kääntyy. Tsekkaus yöllä oli jo lupaava ja tänään onkin ollut sitten pötköttelyä ja muuta normaalia toimintaa. Antipojoottikin sujahti suuhun aamupalan jälkeen kevyesti ja huomaamattomasti.

Nii-i, tänne se sujahti. Kattokaa! Näääin mää avasin suuta ja plops vaan nätti punainen pilleri pullahti kurkusta alas.


Miten niin jotain unohtu...?

Kommentit

 1. Hyvä juttu, että hana meni nopeasti kiinni. Eiliset kuolakuvat olivat niin hurjia, että on pitänyt aina välillä käydä kurkkimassa, josko Maunon tilaan olisi tullut päivityksiä. Taisivat bakteerit saada äkkilähdön antibioottikuurin ansioista.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että teillä voidaan jo paremmin. Antibiootit tehoavat kyllä todella nopeasti. Meillä oli Bellalla viimevuonna kurkunpään tulehdus ja illan tabletin jälkeen aamulla oli jo aivan oma itsensä. :)

  VastaaPoista
 3. Oi oi, Mauno on ihan aikuisen kollinketaleen näköinen tuossa tokassa kuvassa! Näköharhaahan se vain on, eikö?

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että paranee nopeasti. Mauno voisi tulla opettamaan meidän herroille (eritoten Indylle) pillerin nielemistä. Indy juoksee karkuun ja kovaa jos vaan ajattelenkin jotain lääkkeen tapaista.

  VastaaPoista
 5. Juu, ilmeisesti kun eka lasti antipojoottia annettiin pistona niin alkoi vaikuttamaan nopeasti. Nyt menee jo ihan hyvin.

  Anna, ei se ole kolliintunut, samanlainen neitipoika se edelleen on.

  Ja meillä on harjoiteltu pilleröintiä Multicateilla (ihan vaan harjoituksen vuoksi vaikka ne vois mennä muutenkin), niin sujuu hyvin. Eikä tämä olekaan kuulemma pahan makuista antipojoottia ja pilleri on kooltaankin pieni. Otan Maunon syliin selälleen "vauva-asentoon", rapsuttelen ja sitten nappaan pillerin, painan hampaita vasten niin että avaa suunsa ja plop, kitaan vaan. Sitten taas rapsutusta.

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että parantuminen lähti nopeasti liikkeelle. Minä täällä Pariisissa jo surin Maunon vaivaa omia kisujani kaipaillessani.

  VastaaPoista
 7. Samat sanat, hyvä että tauti alkoi parantua yhtä pian kuin alkoikin! Minunkin piti käydä eilen koko ajan kurkkimassa (Maunolla ei ole intimiteettisuojaa, vaan kaikki on raportoitava heti nettiin!), onko tullut uutisia. Hienoa myös, että lääkkeen antaminen ja ottaminen sujuvat noin helposti. Mauno taitaa ainakin sairaana olla aika luttana, kun suostuu vauva-asentoon. Meidän halikissa suostuu kaikkeen muuhun, mutta vauva-asento käy kovasti ylpeydelle ja siitä pitää ponkaista HETI pois. :)

  VastaaPoista
 8. Olisipa pitänyt älytä että täällä yleisö odottaa kärsimättömänä tiedotusta niin olisi voinut aiemmin pistää tietoa että tilanne rauhoittunut.

  Mauno ei ole ollut koko aikana sairaan oloinen eikä mitenkään erityisen luttana, se itse asiassa suostuu aika hyvin muutenkin köllimään vauva-asennossa rapsuteltavana mamman sylissä. Paitsi jos on kova meno päällä, silloin ei kannata edes yrittää.

  VastaaPoista
 9. Kyllä Maunon asiat kiinnostavat niin monia, että niitä pitäisi raportoida säännöllisesti esim. puolen tunnin välein. ;) Esim. nettikamerayhteys olisi hyvä. Me ollaan harkittukin sitä, siis ihan omaan käyttöön eikä sentään kaikkien ihmeteltäväksi. Tuskin kuitenkaan rupeamme virtuaalivakoilemaan C:tä. Muuten menisi koko työpäivä nettikameran vaanimiseen - enkä kyllä haluaisi tietää esim. sitä, että ahaa, se on nyt keittiön kaapissa tai oho, se viettääkin kaiket päivät takassa, jonne kulun olemme erilaisilla esteillä onnistuneet vain osittain estämään...

  VastaaPoista
 10. Juu, nettikamera olisi tosi kiva. Että kaikki näkisivät millainen kaaos meillä on ja että henkilökunnan työpäivä menisi joko siihen että se kiljuisi että EIIII sinne tai sitten mussuttelisi ja lässyttelisi söpöisää nukkuvaa tai pesevää Maukulaista.

  Tai että se nettikamera unohtuisi päälle kun henkilökunta tulee kotiin ja koko maailma näkisi sohvalla verkkareissa röhnöttävän valaan ja sen suikurakissan...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!